Espanyol

Victòria i bona imatge davant el Cadis (2-0)

Pretemporada. Els blanc-i-blaus han sumat el primer triomf de la fase de preparació gràcies als gols de Darder i Melamed. El domini català ha estat total davant un conjunt andalús molt conservador

Espanyol 2 Cadis 0

ESPANYOL:Joan García; Víctor Gómez, Calero, Cabrera, Pedrosa; David López, Darder; Embarba, Melendo, Wu Lei, RDT. També van jugar: Oier, M. Llambrich, Sergi Gómez, K. Bare, M. Vargas, Dimata, Omar, Vadillo, Lluís López, Gori,.CADIS:David Gil; Akapo, Haroyan, Marcos Mauro, Arzamendía, Tomás Alarcón, Iza, Bastida, Osmajic, Choco Lozano, Álvaro Negredo. També van jugar: Gudelj, Jonsson, Fali, José Mari, Álex Fernández, Chapela, Nano Mesa, Malbasic.GOLS:1-0 (53’) Darder; 2-0 (85’) Nico Melamed.ÀRBITRE:Morales Moreno (andalús) T.G.; Osmajic (42’); Negredo (58’); Haroyan (66’).

L’Espanyol ha signat aquesta tarda el millor partit de la pretemporada. Els futbolistes de Vicente Moreno s’ha mostrat consistents en totes les línies i han dominat el Cadis en totes les facetes del joc. Els catalans s’han mostrat pletòrics i han superat la resistència d’un conjunt andalús que s’ha dedicat a defensar-se i buscar les pessigolles a l’Espanyol en una contra. L’Espanyol ha dominat el partit però els gols han arribat a la segona part. El primer de Sergi Darder ha arribat amb un cop de cap prèvia assistència d’Embarba. Gran maniobra del madrileny que s’ha desfet de dos adversaris abans d’assistir. Nico Melamed ha tancat el partit amb un gran gol des de la frontal on ha deixat patent la seva gran qualitat. L’Espanyol ha merescut acabar el partit amb una victòria més àmplia i Wu Lei ha fet un gol legal però li han anul·lat per un fora de joc inexistent.

El duel ha deixat pel record, el debut de Sergi Gómez amb la blanc-i-blava. El primer fitxatge de l’Espanyol ha demostrat les seves dots de lideratge quan han entrat en la segona part. Tot i això, ha vist com una relliscada inoportuna per poc li trenca un debut meritori. Per sort, Oier ha fet una gran aturada en la que ha estat la millor ocasió del Cadis en tot el partit.

El duel ha servit a l’Espanyol per mostrar les seves credencials amb conceptes de joc clars i un bon dinamisme. És el primer triomf de la pretemporada i ha arribat en el quart partit però l’Espanyol marxa de l’estada de Marbella amb la consciència tranquil·la i una bona imatge que posa llum de cara a l’inici de lliga del 14 d’agost a Pamplona.