Girona

El Girona fa oficial l’arribada de Darío Sarmiento cedit pel Manchester City

El quart. L’extrem argentí, de només 18 anys, iniciarà com a blanc-i-vermell la seva primera experiència a Europa després que el club anglès el fitxés de l’Estadiantes de La Plata per cinc milions d’euros

El Girona ha fet oficial l’arribada de la seva quarta incorporació de cara al curs 2021/22. L’extrem Darío Sarmiento aterra al club gironí en qualitat de cedit pel Manchester City, que el va comprar recentment a Estudiantes de La Plata per cinc milions d’euros. Amb només 18 anys, l’atacant iniciarà la seva primera experiència a Europa després de debutar amb setze amb el primer equip del club on es va formar. Darío Sarmiento és un jugador amb molta habilitat, profund i un u contra u creatiu que segur que anirà de meravella en la proposta de joc que el tècnic Míchel Sánchez vol instaurar.

Amb el fitxatge de Sarmiento, el Girona ocupa les dues places d’extracomunitaris que pot tenir a segona A ja que l’altre futbolista cedit pel City, Nahuel Bustos, n’ocuparà l’altre. Els dos argentins s’afegeixen la llista de nous fitxatges juntament amb els catalans Aleix Garcia i David Juncà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)