El Girona s’imposa en l’estrena del Costa Brava a Palamós (0-2)

Nahuel Bustos i Stuani, assistits per Mojica, marquen els gols en la tercera prova del conjunt de Míchel

El Girona ha superat el Costa Brava (fins ara Llagostera), que estrenava denominació en el seu retorn a Palamós. Un golàs de Nahuel Bustos (64’) ha encarrilat la tercera prova del conjunt blanc-i-vermell, que ha fet el segon mitjançant un cop de cap de Stuani (75’). Tots dos gols han arribat a partir d’assistències de Mojica.

Míchel ha arraconat d’entrada el 4-3-3 i ha sortit amb línia de tres al darrere, formada per Arnau, Juanpe i Bernardo, amb Valery i Jairo als carrils. En el primer quart d’hora, Stuani ha tingut un parell d’ocasions i ha reclamat un penal de Forlín. Aleix Garcia l’ha enviat als núvols, després d’una pilota recuperada per Sylla (25’). A l’altre costat, Boris Garrós ha rematat de cap una bona centrada de Xumetra, però Juan Carlos l’ha aturat sense problemes. Els gironins han trepitjat més l’àrea rival, tot i que el conjunt d’Oriol Alsina també ha intentat estirar-se. El porter local Marcos s’ha hagut d’estirar per evitar l’autogol d’Aleix en una arribada d’Arnau.

Alsina ha fet un equip nou després del descans. Míchel només ha fet entrar Juncà i Nahuel Bustos, que debutaven. L’argentí ha fet un xut des de lluny que no ha marxat gaire lluny (53’). Més fi ha estat Nahuel en una rematada espectacular, que ha significat el 0-1 (64’).

Poc després del gol, Juan Carlos ha intervingut amb encert per treure un xut de Calatrava, que ja ho havia provat abans. Però ha arribat el 0-2. Mojica, que ja havia assistit Bustos en el primer, ha posat una pilota molt bona cap a Stuani, que ha batut Varo de cap (70’). En la recta final, el juvenil Ureña ha provat dos xuts.