Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

“L’equip va agafant la idea que estem construint”

L’entrenador del Girona està satisfet amb l’evolució de l’equip. “Estem contents pel treball i perquè l’equip va agafant la idea. S’està veient; els jugadors es reconeixen en el que volem fer. Estic satisfet perquè veig una actitud molt positiva i perquè estem construint una idea que ens pot donar moltes alegries”, va explicar Míchel Sánchez després de la tercera prova, a Palamós. “L’equip està en aquest camí i m’ha agradat el que he vist”, va insistir.

Míchel va retocar l’esquema de joc, amb tres centrals d’entrada. “És anar coneixent les sinergies entre jugadors. Si juguem amb un punta o amb dos, qui juga per dins... És anar mostrant conceptes de joc que ens vagin donant seguretat al darrere i profunditat. És el que aquest equip necessita i hem d’anar provant coses noves. Estic satisfet perquè ha sortit bé”, va argumentar. Van marcar Nahuel Bustos i Stuani, dos dels davanters. “Tenim jugadors que tots sabem que tenen nivell per fer gols. Això no em preocupa. Si els portem pilotes en condicions, faran gols. Vull protegir l’equip per ser més equilibrats, i més segurs al darrere, perquè serem un equip que exposarem molt. Estem buscant les alternatives que ens donin consistència al darrere.” Míchel va valorar també el paper dels joves en una pretemporada amb diverses incògnites per resoldre. “La principal virtut és que no es veu diferència en el dia a dia. Hi ha un ritme molt alt i ells hi són. S’han d’anar coent a foc lent, però el seu treball és meravellós, i hi posen molta il·lusió.”

RETOCS

“Anem mostrant conceptes que ens donin seguretat al darrere i profunditat”

LA PÓLVORA

“Si els portem pilotes, tenim davanters per fer gols. Hem de ser equilibrats”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)