El Costa Brava tanca la pretemporada amb victòria

Solvència. Els d’Oriol Alsina golegen al Torroella 1-4 gràcies als gols de Xumetra, Calatrava, Gamell i Perone

El Costa Brava ha posat fi a la pretemporada golejant a un rival d’inferior categoria com el Torroella (1-4). Els d’Oriol Alsina acaben doncs el període de preparació amb la vista posada al debut en la primera divisió FEF, el proper diumenge al camp de l’UCAM Múrcia a les 21:30 h).

Xumetra ha obert el marcador en el 12 amb un golàs de vaselina després d’una cursa marca de la casa. El Torroella ha reaccionat molt bé i ha pogut empatar en el 18, però Calatrava, amb una bona definició a dins de l’àrea, ha fet el segon (24’). Abans del descans, Toni Gamell ha rematat amb el cap una jugada d’estratègia (42’) i ja en la segona part, Perone, també de cap després d’un corner servit per Ibuki, ha tancat la golejada (70’).