Girona

Sense lloc per a Aday

Un dels serials de l’estiu al Girona ha estat el de saber si Cristóforo i Aday, els dos jugadors que van acabar contracte amb el club el 30 de juny, tornarien a formar part de la plantilla o no. En el cas de l’uruguaià ja va quedar clar que no tenia espai a la plantilla un cop va acabar el mercat i el club va tancar la incorporació de Pol Lozano. El cas d’Aday, però, era diferent, ja que el de Sentmenat, capità el curs passat, aporta uns intangibles a la plantilla fora del terreny de joc que pocs jugadors tenen. Per això en tot moment el club l’havia tingut present per tornar-lo a incorporar com a jugador lliure i amb una rebaixa de les anteriors condicions econòmiques. De fet, així ho havia comentat Míchel en més d’una ocasió i Quique Cárcel tampoc li va tancar la porta del tot l’endemà de la finalització del mercat. Ahir, però, Míchel va ser molt clar. “A hores d’ara la plantilla està tancada. Aday és un jugador que ha estat molt important per aquest club però en aquests moments la notícia no és ell. No estem en situació de fer cap incorporació més. És un jugador que ha tingut molt pes aquí i no sé què passarà en el futur. Però, de moment, tenim els 21 jugadors professionals que tenim i els dos o tres que hi ha del filial en dinàmica del primer equip i això és la plantilla que tenim”, va comentar el madrileny durant la roda de premsa d’ahir prèvia al partit contra el Màlaga.

Amb aquestes paraules queda clar que Aday ja no té lloc a la plantilla, tot i que des del club, més enllà de la figura de Míchel, no s’ha dit res al respecte. De fet, una cosa que encara s’ha de fer és anunciar qui són els capitans de l’equip en espera d’aquest cas. A més, l’objectiu, en cas que Aday no tornés, era fer-li un comiat similar al que va tenir Granell, però de moment no se’n sap res perquè s’espera la confirmació definitiva que el de Sentmenat no tornarà a l’equip, i és que el club encara no vol descartar del tot la ja més que remota possibilitat que alguna cosa canviï.

MÍCHEL, PORTAVEU

El tècnic dona la plantilla per tancada amb el que hi ha, sense el de Sentmenat

FI DEL SERIAL

El club descarta el seu retorn un cop no hi ha hagut cap sortida imprevista
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)