Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

“Ens hem d’igualar en intensitat al Màlaga”

El Girona, superat en la primera part per l’Sporting, va millorar en la segona, tot i que no en va fer prou per puntuar. Ja li havia passat a Ponferrada, on es va espavilar massa tard. “No hi trobem explicació, encara. Sense ser primeres parts en què veiem que hi ha molta dificultat, sí que ens sentim en situacions de debilitat defensiva. O per tenir l’equip massa llarg, o per mala circulació. No som prou agressius. En canvi, les segones parts s’han acostat molt al que jo vull”, reconeixia Míchel Sánchez, conscient que no n’hi ha prou amb bones fases: “També podem parlar d’estats de forma i d’anar agafant l’equilibri i veure la millor composició perquè això es tradueixi en noranta minuts. Amb quaranta-cinc minuts no n’hi ha prou. Cada dia hem de fer un pas més. Hem de ser molt competitius. No em serveix amb quaranta-cinc minuts bons.” El madrileny no vol relativitzar les derrotes (dues de seguides) i espera que la reacció no es demori: “Hem de donar un cop i ha de ser a Màlaga. Vull que el jugador entengui que anirem a més, que serem molt competitius, però s’ha de veure, i des d’aquesta setmana.”

El Girona visita un equip que també ha canviat l’entrenador –José Alberto López, extècnic del Mirandés, ha rellevat Sergio Pellicer– i que s’ha mogut força en el mercat. “La realitat és que és un equip que, en números, té més intensitat que nosaltres. I ens hi hem d’igualar, per guanyar. No podem anar a Màlaga i que siguin més intensos que nosaltres. Hem de fer un pas més en aquest sentit”, diu Míchel, que no es refereix només a córrer com el rival: “També en el joc. Amb pilota també pots ser més intens, més agressiu. No és córrer més. És igualar-te en intensitat i intentar dur la iniciativa”. L’exentrenador de l’Osca veu en el Màlaga “un equip ben treballat i amb molta energia”. “És un equip amb molta joventut, com nosaltres, amb alegria i dinamisme a l’hora d’atacar. I tenen jugadors de rematada. Un equip que va endavant. Nosaltres proposem més tenir la iniciativa amb el control del joc; ells són més directes. Mirarem d’imposar les nostres idees”, resumia.

EL RIVAL

“Té molta energia, joventut, alegria i dinamisme a l’hora d’atacar”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)