Un altre empat del juvenil

Divisió d’honor juvenil. El Girona s’avança a Tarragona però torna a rebre l’1-1, en un duel força equilibrat contra el Nàstic

Nàstic 1 Girona 1

NÀSTIC:Alain, Quirós, Munells, Montagut, Aspa (Arnau Sans, 51’), Ramírez (Cristian Muñiz, 51’), Darius (Samuel, 70’), Palau, Dani García (Pavón, 70’), Quim Lorca i Calleja (Grela, 59’).GIRONA:Joel Ruiz, Arnau Congost (Joel Gómez, 51’), Pedroza, Lungu, Garriga, Cuatrecases, Joel Roca, Iker Oltra (Celma, 75’), Kemo, Xevi Pérez i Unai Hernández.GOLS:0-1 (12’) Xevi Pérez. 1-1 (25’) Darius.ÀRBITRE:Àlex Gómez.T.G.:Munells i Calleja, del Nàstic, i Arnau Congost i Cuatrecases, del Girona.T.V.:cap.

El Girona de divisió d’honor juvenil, que en l’estrena va deixar escapar la victòria contra l’Europa, va tornar a empatar en la seva primera visita, al camp del Nàstic, en un altre duel en què va marcar primer. En la primera ocasió clara, Xevi Pérez va recollir una pilota a dins de l’àrea després d’una bona penetració de Joel Roca i va batre Alain (12’). El conjunt d’Àlex Marsal tenia força ben controlada la situació, però en una jugada aïllada, i en la primera arribada clara, els tarragonins van marcar l’1-1, mitjançant Darius (25’). Poc abans del descans, Kemo, amb un cop de cap, va buscar l’1-2.

El Nàstic va sortir amb molta energia en la segona meitat i va tenir dues ocasions clares –una la va treure Lungu al límit– i diversos córners en què va inquietar els gironins. A partir del minut 60, el Girona va tornar a assumir el control del joc, però li va costar crear ocasions de perill, més enllà d’un possible penal i alguna acció aïllada.