La tercera derrota seguida

El Girona perd al feu del Màlaga (2-0) i acaba la jornada en zona de descens

El Girona està en un sotrac i avui a la Rosaleda contra el Màlaga (2-0) ha recollit la tercera derrota consecutiva. L’equip orientat per Michel no ha ofert tampoc una versió estimulant i amb quatre punts en cinc jornades acaba la jornada en zona de descens.

En la primera part, el conjunt gironí ha estat inferior al Màlaga que ha generat les ocasions més clares abans d’avançar-se al minut 41. Paulino ha avisat amb un xut al pal; Brandon, també amb un cop de cap que ha marxat fora per poc; i, finalment, Paulino ara sí ha encertat amb un xut llunyà que ha sorprès Juan Carlos.

Ha millorat lleugerament el Girona després del descans, amb un triple canvi, però no ha acabat de generar ocasions amb continuïtat. Ja al final, al minut 94, de nou Paulino ha sentenciat l’enfrontament amb el segon. Borja García ha entrat en la recta final i ha jugat 21 minuts en el seu retorn al club.