Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

“Hem de tenir verticalitat i determinació en atac”

Míchel no deixa de sorprendre en cada roda de premsa per la seva naturalitat a l’hora d’explicar com afronta els partits i què demana al seu equip. Ahir, després de tres derrotes, el madrileny va tornar a transmetre un missatge serè, en què va assenyalar clarament què és el que necessita fer l’equip per capgirar la situació. “El missatge de controlar els partits ens l’hem fet nostre molt aviat, però ens hem quedat amb això. Necessitem el pas de tenir més verticalitat. Això ens pot fer perdre el control en algun moment, però si fem patir el rival ens pot anar bé”, va valorar el madrileny, que no creu que la mala ratxa de resultats sigui per falta d’intensitat. “No hem de tenir més intensitat, perquè els metres ja els correm. És un tema de determinació i verticalitat en els últims metres, per tal de no ofegar-nos en la passada com ens ha passat en alguns partits”, va assenyalar.

Lògicament, estar en descens no li agrada. “L’equip s’entrena bé i jo noto que els jugadors estan en el procés de millora per afrontar aquest repte. La situació no és la que ens agradaria però l’hem d’acceptar. Avui hem ensenyat la classificació en la sessió de vídeo i veure’t vintè no agrada a ningú. Hem de fer un pas endavant per capgirar això”, va manifestar Míchel.

Tota l’anàlisi del madrileny se centra en un aspecte: com atacar. “Ens hem quedat en la fase de control però sense ser agressius a davant com voldríem. La seguretat defensiva l’hem de treballar a partir de l’atac. Estem atacant malament i per això patim a l’hora de defensar. Si acabem les jugades serà diferent”, analitza Míchel, que espera un Valladolid intens després de dues derrotes. “En alguns moments ens farà patir. Manté el bloc de l’any passat i tenen l’objectiu clar de pujar, però hem d’aconseguir marcar una línia de pressió que no els faci estar còmodes a Montilivi. A més, segur que la força de la gent ens ajudarà.”

Pacheta, confiat

El tècnic de Burgos, que no ha trepitjat Montilivi des de l’ascens amb l’Elx, va dir que l’equip s’ha recuperat de les dues derrotes i segur que farà un molt bon partit “contra un rival que també té moltes virtuts”.

LA REALITAT

“En la sessió de vídeo hem ensenyat la classificació. A ningú li agrada”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)