El Girona es refà guanyant el Valladolid amb un gol de Stuani de penal (1-0)

El Girona torna a somriure. Patint, però els gironins han trencat la ratxa de derrotes amb una victòria contra el Valladolid en un partit que ha tingut molts alts i baixos, però que s’ha decidit gràcies a un penal transformat per Stuani en la segona part (1-0). Amb la victòria el Girona surt de la zona de descens i agafa oxigen després d’unes jornades en què havien aparegut els primers dubtes.

Al Girona li ha costat entrar en el partit perquè el Valladolid ha sortit amb la idea clara de tenir el control i buscar la porteria de Juan Carlos, però a partir del minut 10 els de Míchel han començat a carburar. Durant uns minuts el Girona ha tancat completament els visitants al seu camp i ha recuperat l’esfèrica a una velocitat insultant. El problema ha estat que el Girona no ha traduït aquesta superioritat en ocasions de gol i només Bernardo, amb un remat de cap desviat en una falta lateral, ha intimidat una mica la porteria de Roberto. Com si s’acabés la gasolina, a partir del minut vint els de Míchel han abaixat la intensitat i el partit ha passat a ser soporífer. Durant molts minuts no ha passat absolutament res i només Terrats, amb una volea per sobre el travesser, ha buscat la porteria rival.

L’inici de la segona part ha estat igual que el de la primera, amb l’afegit que al Girona se’l veia extremadament nerviós. El Valladolid ha tingut dues bones ocasions consecutives amb xuts de Nacho i Óscar Plano, i als gironins els hi ha entrat la por al cos. Quan pitjor estava el Girona, però, Valery ha forçat un penal amb un retall al vèrtex de l’àrea. Stuani, suplent avui, ha entrat just a la gespa per picar la pena màxima i no ha fallat, fent pujar l’1-0 al marcador (60’). El gol ha donat vida al Girona, que en el 64’ ha perdonat el segon en una ocasió claríssima de Terrats. Després, el partit s’ha anat calmant i el Valladolid ha tingut més possessió, però no ha aconseguit superar una defensa gironina que ha recuperat la tranquil·litat i s’ha mantingut sòlida. En els últims minuts, això sí, ha tocat patir, i és que el Valladolid ha acumulat homes a l’àrea i ha tingut una bona ocasió amb un remat de cap desviat de Roque Mesa