Espanyol

L’Espanyol cau davant el Sevilla (2-0)

1a divisió. Els andalusos n’ha tingut prou amb un gol inicial d’En-Nesyri (13’) i un al final del partit de Rafa Mir (87’) per derrotar un conjunt català voluntariós que ha merescut més premi

Sevilla 2 Espanyol 0

SEVILLA:Bono; Navas, Diego Carlos, Koundé, Acuña; Rakitic (Fernando, 55’), Jordán, Delaney; Ocampos (Rekik, 78’), Suso (Lamela, 55’), En-Nesyri (Rafa Mir, 69’).ESPANYOL:Diego López; Aleix Vidal (Vadillo, 90’), Sergi Gómez, Cabrera, Pedrosa; Fran Mérida (Dimata, 46’), Darder, Keidi Bare; Embarba (Loren , 76’), Wu Lei (Melamed, 56’), RDT.GOLS:1-0 (13’) En-Nesyri; 2-0 (88’) Rafa Mir.ÀRBITRE:González Fuertes (asturià). T.G: Rakitic (55’); Delaney (65’), Lamela (78’); ; T.V.: Delaney (65’) Xxt.PÚBLIC:7a jornada del campionat de lliga. Sánchez Pizjuán. 23.956 espectadors.

L’Espanyol ha perdut davant del Sevilla en un duel on ha anat de menys a més i ha merescut més del que diu el resultat final. El Sevilla ha fet bo la seva eficàcia golejadora i amb dues arribes ha matxucat a l’Espanyol ferm i competitiu. El primer gol ha arribat gràcies a una gran maniobra de Joan Jordán, ha estat el preludi del gol d’En-Nesyri que obria el marcador abans del quart d’hora. Tot i això, l’Espanyol no li ha perdut la cara al partit i ha gaudit de dues ocasions per empatar el partit. La primera, amb un gran xut des de la frontal de Darder i l’altre, un golàs de RDT, que ha estat anul·lat per fora de joc a instàncies del VAR. Una acció no exempt de polèmica, ja que en la repetició no s’ha vist la posició del lateral esquerre del Sevilla que podria desfer el fora de joc.

Els locals també han tingut opció d’ampliar el seu avantatge, però s’ha topat amb un gran Diego López que ha posat una bona mà per evitar el gol de Suso i, minuts abans, una estirada providencial per solucionar un refús enverinat de Sergi Gómez.

El partit s’ha regirat amb l’expulsió de Delaney que ha vist dues targetes grogues consecutives per protestes a col·legiat. L’Espanyol ha agafat més confiança i el Sevilla ha anat reculant tot conservant el seu avantatge mínim. Els catalans ho han intentat fins al final. Cabrera ha pogut fer l’empat i minuts després, Rafa Mir ha trobat la sentència aprofitant una imprecisió de Dimata en defensa.