Espanyol

Vicente Moreno: “Hem fet un partit per treure quelcom més del que hem tret”

Els vestidors. “Amb un gol, hauríem, inclús trobat el segon. Però no ho hem fet. Hem posat tot el que teníem per buscar el gol i la victòria. Ens ha faltat finesa en els metres finals”, ha dit el tècnic blanc-i-blau

Vicente Moreno no podia amagar la seva decepció després del xiulet final. Un duel on, els blanc-i-blaus han tingut les seves oportunitats, però marxen a casa amb zero punts a la butxaca. “És una llàstima. Hem jugat contra un gran equip i sempre és difícil jugar onze contra onze i també amb un jugador més”, ha dit el preparador. “En la segona part, amb un home més, hem sotmès al Sevilla i ens ha faltat més finesa en els metres finals. Crec que ens podríem haver emportar algun punt”. Vicente Moreno té clar el què ha fallat. “Ens ha faltat marcar un gol i estar encertat. Amb un gol, hauríem, inclús trobat el segon. Però no ho hem fet. Hem posat tot el que teníem per buscar el gol. Volíem guanyar i ho hem vist a prop” i ha evitat entrar en polèmiques pel gol anul·lat a RDT pel VAR. “He de confiar en el que tracen les línies” i ha tornat a insistir. “Hem competit bé, hem tingut les nostres oportunitats, però hem d’encertar en els metres finals. Els jugadors s’ho han deixat tot i hem fet un partit per treure quelcom més del que hem tret”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)