Espanyol

Diego López: “Ens ha faltat ambició”

Vestidors. “Hem estat dins del partit fins al final”, ha dit el porter que ha assegurat “Hem intentat anar pel partit amb deu” i ha lamentat el gol inicial del Sevilla “ens ha fet mal”

Diego López no s’ha mostrat content en zona mixta. És d’aquells futbolistes competitius i la seva experiència, a prop dels 40 anys, li permet ensumar quan el seu equip pot marxar-se a casa amb punts a la butxaca. Avui, l’Espanyol ha mostrat una bona cara. Ha estat competitiu i ferm per moments, però s’ha anat amb les mans buides. “Hem intentat anar a pel partit amb deu. Hem estat en la seva àrea. Ens ha fallat una mica de definició en les jugades finals jugada i el remat. El segon gol d’ells ha tancat el partit”, ha dit el gallec que tot i això s’ha mostrat sincer. “Hem competit, ens ha faltat una mica d’ambició d’anar a pel partit” en el moment en què el Sevill a s’ha quedat amb inferioritat numèrica. “Ells s’han defensat bé, és un gran equip i en aquesta segona part del partit hem estat bé, però amb onze havíem d’haver donat més en parcel·la ofensiva”, ha insistit el gallec que ha acabat per resumir: “El gol d’ells a l’inici ens ha fet mal. Hem estat dins del partit fins al final, però és un equip que controla molt bé els temps”. Però el conjunt andalús n’ha fet prou amb dues arribades per liquidar l’Espanyol amb la seva qualitat i definició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)