Girona

Sense idees al Carlos Tartiere

Empat a zero. El Girona suma un punt al camp d’un Oviedo que, sobretot en la primera meitat, ha gaudit de prou ocasions com per avançar-se en el marcador. Els de Míchel han estat espessos a l’hora de generar joc ofensiu

El Girona ha empatat sense gols al Carlos Tartiere contra l’Oviedo. El conjunt gironí ha estat espès a l’hora de generar joc ofensiu i perill a l’àrea rival, i la gran actuació de Juan Carlos, en la primera meitat, li ha permès obtenir el premi mínim i reduït d’un punt. Els de Míchel Sánchez han tingut una gran ocasió en el 98, amb un xutàs de Samu Saiz que Femenias ha hagut de rebutjar a corner amb una estirada exquisida.

En la primera mitja hora del partit, el Girona ha intentat controlar el ritme i tenir possessió de pilota, però ha estat l’Oviedo l’equip que ha generat més joc ofensiu i ocasions de gol. En el 8, el lateral esquerre Cornud ha arribat fins a la ratlla de fons per fer una centrada que Samu Obeng ha rematat a fora quan estava ja sol a dins de l’àrea petita. En una jugada sense aparent perill, Borja García ha errat en una cessió defensiva i ha obligat Juan Carlos a intervenir de manera providencial per llançar-se amb les mans als peus d’Obeng primer, i de Jimmy després (15’). Poc després, el conjunt asturià ha tornat a apropar-se amb perill a través d’una jugada de Borja Sánchez, que ha provat una nova centrada per terra en la zona per on arribava el central Dani Calvo, que no ha rematat bé demostrant que les seves millors habilitats són en la parcel·la defensiva (21’).

L’equip dirigit per Míchel Sánchez ha tornat a aplicar paciència i un joc una mica pla per mirar de controlar de nou el matx movent la pilota per buscar espais, tot i que ningú els generava. I és així com s’ha arribat al descans, amb l’Oviedo sense inquietar més Juan Carlos tret d’un xut des de la frontal de Borja Bastón (37’) i un Girona sense verí ni moviments com per trencar l’entremat defensiu local.

En la segona, la falta d’idees ha tornat a acompanyar al Girona, que no ha provat Joan Femenias en una llarga estona. Per sort, a l’Oviedo també li ha costat arribar a l’àrea gironina i només una centrada d’Obeng per l’esquerre ha inquietat Juan Carlos, que ha hagut d’aturar la pilota en dos temps (50’).

Míchel ha mogut la banqueta fent entrar qualitat contrastada amb Stuani i Samu Saiz. En el 63, una internada de Valery per la dreta ha acabat amb una centrada de l’escalenc al punt de penal però Stuani no ha pogut impactar bé amb la pilota per perforar la porteria rival. Samu Saiz ha intentat entrar en joc per accelerar el matx i ajudar als seus companys a l’hora de fer un pas endavant, però ningú l’ha acompanyat en l’objectiu d’anar a buscar el partit, ni la profunditat de Darío Sarmiento i Ureña, que han entrat a l’últim quart d’hora. Cap dels dos extrems han entrat en joc però en el 98, Samu Saiz ha fet tacar la samarreta i els pantalons a Femenias amb un xut sec des de fora de l’àrea que ha obligat al porter local a fer una estirada providencial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)