Girona

El protagonista

Juan Carlos

Un guardià que mai falla

Juan Carlos va tornar a aguantar el Girona i es va convertir en un dels principals artífexs que van permetre als blanc-i-vermells sumar el primer punt a domicili. El porter va tenir una actuació molt destacada, sobretot durant el primer temps, en què va apagar els diferents focs que van generar els atacants de l’Oviedo o, fins i tot, els seus propis companys. El guardià sota pals va aparèixer de manera determinant com feia temps que no ho feia, i és que, si bé les ocasions de l’equip asturià van anar a menys a mesura que el partit es desenvolupava, les intervencions del castellanomanxec van fer que el seu equip tingués possibilitats de guanyar fins al final.

El porter va ser clau, amb una primera meitat a un gran nivell i intervenint de manera magistral en cada una de les accions. A part de dues ocasions amb rematada franca del rival en què no va haver de fer acte de presència perquè la pilota va anar a fora, Juan Carlos va ser especialment encertat en una acció que podia haver costat cara a l’equip. Borja García va fer una mala cessió endarrere però el de Marchamalo es va guanyar un sopar del madrileny després de tirar-se com un felí als peus, primer, de Samu Obeng, que volia driblar-lo, i després, de Jimmy, que també intentava superar-lo molt allunyat de la porteria. El porter del Girona va tornar a mostrar el seu repertori abans del descans, quan Bastón va rebre a la frontal i va provar un xut amb rosca. Juan Carlos va estirar la mà, posant-se bé per a la foto, i va enviar a córner una altra arribada de l’equip asturià.

En el segon acte, amb l’enfrontament més controlat i ja amb l’equip evitant transicions amb velocitat, el porter només va haver d’aturar una centrada perillosa de Samu Obeng després que la pilota li fes un bot al davant i l’obligués a actuar en dos temps (50’).

Que Juan Carlos sigui un dels futbolistes destacats del Girona deixa dubtes als aficionats. I és que si el porter ha hagut d’intervenir és perquè el rival ha generat ocasions. Si això serveix per vèncer, la preocupació és relativa, però si només serveix per empatar, el regust que deixa és molt diferent per a tots.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)