Espanyol

Una convocatòria desconcertant

Espanyol. Veneçuela cita Yangel Herrera, quan el jugador, en la recta final de la recuperació de la fractura a la tíbia que es va fer al mes de juny, encara no ha debutat de blanc-i-blau

Des del 17 de juny que Yangel Herrera no juga cap partit de futbol. Aquell dia, el migcampista, disputant la copa d’Amèrica amb la seva selecció, Veneçuela, es va lesionar en el primer partit de la competició, contra Colòmbia, i des d’aleshores que s’està recuperant. Herrera es va fer una fractura mínima del llavi anterior de l’extrem distal de la tíbia dreta, una lesió delicada, que requereix temps i que ha impedit que el futbolista, cedit aquest estiu a l’Espanyol pel Manchester City i que és a la recta final de la rehabilitació, hagi debutat amb la seva nova samarreta. És per això que en el club blanc-i-blau va xocar la presència ahir del jugador en la prellista de convocats de Veneçuela per als compromisos d’eliminatòries per al mundial que disputa en les dues pròximes setmanes contra el Brasil, l’Equador i Xile. El seleccionador de la vinotinto, Leonardo González, va incloure’l en l’esmentada relació, una llista preliminar de la qual l’Espanyol confia que no n’acabarà formant part, i de fet enviarà a la federació veneçolana informes mèdics per tal que no s’hagi de desplaçar. I és que la idea és que Herrera pugui tornar, precisament, després d’aquesta aturada de seleccions, el proper 18 d’octubre contra el Cadis.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)