Espanyol

David López: “Hem de seguir en aquesta línia”

El capità de l’Espanyol repassa el moment de l’equip

El capità de l’Espanyol, David López, ha parlat en els mitjans oficials del club perico i ha passat revista de l’actualitat de l’equip.

Balanç de les 8 jornades

“Un balanç molt bo. No perfecte, perquè sabem que hi ha partits que podien haver estat millor, però tot i això, pels rivals que ens hem enfrontat i pels camps que hem visitat, crec que el balanç i les sensacions son bones”.

Sensacions bones

“A nivell de sensacions, de joc, l’altre dia contra el Madrid va ser l’exemple clar d’aquesta temporada. Contra un rival tan gran, li vam plantar cara, li vam jugar de tu a tu i vam fer un gran partit”.

A millorar

“Segurament per buscar la perfecció hauríem d’haver estat més regulars. Tenir aquestes sensacions en tots els partits o inclús en alguns partits a estones més llargues. Sí és veritat que en alguns partits hem tingut alts i baixos i hem de buscar aquesta regularitat. Com contra el Madrid, que els 90 minuts van ser molt bons”.

Seguir la línia

“La línia és aquesta. Em quedo amb el partit del Madrid perquè va ser un partit perfecte. Haguéssim pogut marcar el tercer i el quart gol i no hauríem d’haver patit els últims minuts. La línia ha de ser aquesta. Intentar ser efectius de cara a porteria, quan toca defensar fer-ho tots junts, que és una cosa que tenim a l’equip i intentar que sigui una temporada molt bona i podem disfrutar”.

El Cadis, el proper rival

“Jo soc molt de partit a partit, d’intentar portar aquesta mentalitat. Tot i les bones sensacions del partit del Madrid, hem de seguir amb els peus a terra, seguir treballant, picant perdre i pensar únicament en el Cadis que serà un rival molt dur. A la pretemporada, el vam guanyar 2-0 però ells van tenir també les seves oportunitats. És un rival que sembla que estàs molt còmode perquè tens la possessió per a dalt son ràpids i verticals i et poden fer un gol en qualsevol moment”.

Suport de l’afició

“Son moments per recordar. No estava ple l’estadi però hi havia molta gent, estava complet la gent que hi podia anar. Teníem moltes que estigués la gent a l’estadi, que els grups d’animació estiguessin també, poder guanyar un partit important a un equip gran... es van donar tots els factors per quedar-nos amb aquests moments i sensacions que tots, jugadors, club i afició, teníem ganes de viure”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)