Espanyol

Vicente i Álvaro: el valor de pujar des del bronze

Espanyol. Elogis del tècnic blanc-i-blau al del Cadis, amb qui comparteix el mèrit d’haver assolit dos ascensos a segona A

Primer ho va fer Álvaro Cervera amb el Tenerife (2012/13), i dos anys més tard, Vicente Moreno amb el Nàstic. Pujar a segona A no és fàcil, i els dos tècnics que s’enfronten demà a l’RCDE Stadium van repetir experiència. Moreno, amb el Mallorca, al qual va dur de segona B a primera. I Cervera, amb el Cadis, al qual ha impregnat un segell propi des del 2015. “M’hi sento reflectit, perquè sé què és pujar de segona B a primera. Sempre poso molt de valor al treball d’Álvaro”, explicava l’entrenador de l’Espanyol, que prepara amb molt de respecte el partit posterior al triomf contra el Madrid. “Li donem moltíssima importància, per donar continuïtat a les bones sensacions i a la victòria. A primera és complicat guanyar dos partits seguits, i a casa encara més.”

Sense Keidi Bare

El migcampista Keidi Bare es perdrà el partit de demà. El futbolista ha tornat lesionat de la seva participació amb la selecció albanesa. “No estem tenint sort amb Keidi, que quan ha anat a la selecció el perdem. És una pena perquè estava a molt bon nivell”, va dir el tècnic. L’albanès s’afegirà a les baixes de Javi Puado i Miguelón, que encara no estan recuperats. És dubtosa la presència d’Aleix Vidal. Qui pot fer un pas endavant és Yangel Herrera, amb possibilitats d’entrar en la primera convocatòria. “Encara no està al nivell que té i que pot tenir, però en funció de les sensacions, pot entrar. Com a mínim ja podem a començar a veure aquesta llum amb ell”, va explicar Vicente Moreno sobre el migcampista veneçolà, un dels fitxatges destacats.

PROTAGONISTA

M’hi sento reflectit, perquè sé què és pujar de segona B a primera. Sempre poso molt valor al treball d’Álvaro
Vicente Moreno
ENTRENADOR DE L’ESPANYOL
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)