Espanyol

Diego López: “Aquest equip encara pot créixer molt més”

El porter de l’Espanyol, Diego López, ha valorat la situació de l’equip, en un moment dolç després d’encadenar contra el Cadis la segona victòria.

Les sensacions

“Estem molt contents d’haver aconseguit tres punts importants i en línies generals, satisfets amb el treball i el rendiment i il·lusionats amb el que ve. Estem en un bon moment i l’hem d’allargar”

Pocs gols rebuts

“Es fa un bon treball defensiu, no concedim gaire ocasions. Treballem tots, no només la línia defensiva, perquè sigui un dels nostres pilars. És una de les maneres clares per aconseguir victòries, la porteria a zero o encaixar pocs gols. Tenim molt clar que aquest treball és innegociable pel bon rendiment de l’equip”

Contra rivals diferents

“Sempre hem cregut molt en en nostre estil i el nostre treball. Jugues contra equips de tot tipus i una de les nostres grans virtuts és que som molt versàtils. Hem competit bé tots els partits fins ara. Hem guanyat dos partits seguits i tampoc fem volar coloms. Tenim la mentalitat a continuar competint en cada partit”

Objectius

“Per ambició, il·lusió i fam no quedarà. Quan al principi sortien dubtes, nosaltres estàvem molt tranquils. I ara és el millor moment per mantenir la mateixa línia. La il·lusió que té la gent, nosaltres també la tenim. Volem fer coses importants i enganxar cada vegada més l’afició. Tenim clara la mentalitat i també el rumb. Estem en un bon moment i intentarem aprofitar-ho”

La solvència de l’equip

“Sí. Som un equip que crec que encara tenim molt marge de millora. Hi ha molts companys que encara no s’han adonat del potencial que tenen. Aquest equip encara pot créixer molt més. És la nostra intenció. No posar-nos sostre en res i ser sobretot molt humils. Des de l’exigència i el treball, que gaudim fent el que ens agrada.”

Contundència a les àrees

“Ho veiem en tots els partits, que es decideixen per partits detalls. Les àrees són molt importants. Tenim jugadors de molta qualitat que decideixen partits, i a l’àrea defensiva potser influeix més el trebal de l’equip. Però també estan molt bé individualment, els companys defensius”

La seva longevitat

“No ho puc negar. Si estigués malament, ja no hi seria. És molt fàcil valorar una persona per l’edat. A mi em fa molta il·lusió que després de cada partit algun rival s’acosti a felicitar-me per la trajectòria. No és fàcil, però tampoc hi dono molta importància. Em centro a continuar treballant al màxim nivell. La sort que tinc és que ni em poso dates ni objectius a llarg termini”

“Un esportista ha de viure la seva professió les 24 hores del dia. El futbol és la nostra passió i la nostra vida. I això, sempre. No serveix de res començar a fer-ho a 35 anys. Són hàbits adquirits des de molt jove”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)