Espanyol

“Que ningú hagi guanyat al camp de l’Elx és un incentiu més”

Vicente Moreno ha analitzat aquest migdia en la roda de premsa prèvia el partit de demà al camp de l’Elx (18.30h), en què els blanc-i-blaus buscaran la tercera victòria consecutiva contra un conjunt il·licità que encara no sap què és perdre a casa.

Javi Puado i Aleix Vidal

“Són dos casos diferents. Javi Puado avui ha completat l’entrenament amb el grup pe rprimera vegada després de dos mesos i no es troba en condicions ni té l’alta mèdica. Per molt que vulgui no hi podrem comptar. Amb Aleix també ha estat el primer entrenament amb el grup. Entrarà en convocatòria però encara haurem de parlar i veure per què pot estar. Veurem si pot participar uns minuts, més o menys, o no.”

Yangel Herrera

Si decidim que sigui titular ho faria segur. A dia d’avui seria una irresponsabilitat posar-lo a jugar 90 minuts. Hem de tenir tranquil·litat perquè va complint els passos, l’altra dia podria haver jugat uns minuts però arriscant molt i no valia la pena. Ara més oportunitats per participar i ha d’anar pas a pas. No ha jugat des de la temporada passada i necessita aquesta primera presa de contacte amb la competició i després s’obriran més portes. De moment seria precipitat.”

El nivell de joc

“Estem bé. Sempre amb marge de millora i després hi ha dies millors o pitjors, que és la inquietud que tenim els entrenadors abans d’afrontar el partit. Saps que l’has preparat bé però sempre ets conscient que et pot sortir un partit millor o pitjor”.

L’afició il·lusionada

“És bo que la gent estigui contenta i tingui il·lusió perquè això vol dir que fem coses que li agraden. Això és important però no ens movem de la idea de no fer grans canvis de discurs després de guanyar o perdre. Després de guanyar sempre estem més contents i la idea és mantenir-nos més en aquesta sensació de felicitat però això costa. Estem intentant seguir així però des de la tranquil·litat i amb els peus a terra perquè només hem guanyat dos partits seguits i els punts que tenim encara no serveixen per molt.

Amb marge de millora

“Evidentment hi ha aspectes del joc en atac o en defensa que uns dies estarem més afortunats que en altres però en tots tenim marge de millora i això és un incentiu més, perquè vens a entrenar sabent que pots fer millor les coses. Si millorem tots estarem més contents.

El coixí de punts

“No ens fa estar més tranquils. El que et fa veure és que quan treballes pots superar les adversitats. Quan hi ha moments que el resultat no acompanya sempre pots dubtar, per tant acompanyar les sensacions amb els resultats sempre és important.

El Rival

“Espero un Elx molt difícil perquè tenen una molt bona plantilla. Tenen jugadors de nivell internacional important, amb un entrenador amb experiència. El club té les ganes de fer les coses bé després de patir la temporada passada per salvar-se. Hi ha moltes qüestions que et fan veure que serà un partit molt difícil, i és que de moment ningú ha estat capaç de guanyar al seu camp. És un equip amb un potencial ofensiu brutal. En defensa són jugadors físics, agressius. I tenen jugadors de qualitat al mig del camp. Fan bé les coses. Haurem de fer les coses molt bé en atac per marcar i molt bé en defensa per no encaixar.

La preparació del partit

Que juguin amb dos sistemes diferents ens trastoca perquè hem hagut de fer doble preparació. És un equip que no sabem al 100 per cent si jugaran amb un sistema o un altre i això et fa treballar els dos. La idea és similar i els jugadors també, però hi ha connotacions que has de tenir en compte segons quina situació et trobis. A més amb menys dies perquè vam jugar dilluns, però ho hem hagut de fer.

El rendiment general

“Beneït problema que tots els jugadors responguin. Encara no tenim tota la plantilla a disposició però és gratificant veure que quan alguns jugadors no estan per algun motiu els altres donen el nivell i l’equip guanya. Dos jugadors iguals no hi haurà mai però sí que el rendiment ha de ser el mateix i això és important per mi com entrenador i com equip. Això genera competència i per estar a l’onze has d’estar en un bon nivell.

Les lesions

“Preferiria tenir-los a tots però no ens queixarem per no tenir a qui sigui. Alguns jugadors ja venien amb algun problema abans de començar la temporada i ja hi comptàvem. Hi ha altres casos que s’han provocat per situacions diverses, però tampoc són tants. Ja estem veient que jugant entre setmana, l’alta intensitat i l’aturada de seleccions fan que hi hagi més lesions que en anys anteriors. Esperem poder comptar amb tots aviat. Algun com Gori tardarem a tenir-lo però són coses del futbol.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)