Espanyol

Un xoc de bons moments

Espanyol. El conjunt blanc-i-blau, que suma 10 punts dels últims 15 disputats, rep l’Athletic, que també està en una dinàmica positiva

L’Espanyol passa un bon moment. Després d’un inici amb dificultats, el conjunt dirigit per Vicente Moreno s’ha enlairat i 10 punts dels últims 15 disputats ho demostren. De fet, perfectament podrien ser 12, però en el darrer partit al feu de l’Elx li va faltar estar encertat a les àrees; a totes dues va fallar i va acabar penalitzat amb un punt. Tot i això, les bones sensacions són un fet. “El futbol és un esport d’encerts i errors. Si no, no hi hauria gols. Ho vivim amb naturalitat. Tots els equips en cometen i no s’han de fer drames de les errades”, va explicar Moreno ahir en la roda de premsa prèvia al partit que aquesta nit els enfronta a l’Athletic Club a l’RCDE Stadium. El conjunt biscaí també està en dinàmica positiva; va guanyar contra el Vila-real, només ha perdut un partit en la lliga i és l’equip menys golejat (5). “És l’equip que més corre de la primera divisió, que més intensitat posa, que més esprinta..., condicionalment és l’equip més fort de la lliga”, va advertir el tècnic. “Ens trobarem un equip que incomoda, que mossega, que dificulta molt. Tenen un gran entrenador i jugadors a la part de dalt de molt nivell, de molta velocitat”, va completar.

Per al duel el preparador té diversos dubtes; farà rotacions, i no està garantida la presència d’Óscar Gil, ni de Melendo ni de Puado. Marcelino García Toral té la baixa del davanter Asier Villalibre. “L’Espanyol també està en una ratxa positiva i tots els partits allà són molt complicats. Haurem de mostrar el nostre millor nivell per puntuar”, va dir l’entrenador de l’Athletic.

3 Partits guanyats 4

4 Partits empatats 4

3 Partits perduts 1

10 Gols a favor 9

10 Gols en contra 5

LA PRÈVIA

És l’equip que més corre de la lliga. Ens trobarem un rival que incomoda i que mossega
Vicente Moreno
TÈCNIC DE L’ESPANYOL
Tots els partits allà són molt complicats. Haurem de mostrar el nostre millor nivell per puntuar
Marcelino García Toral
TÈCNIC DE L’ATHLETIC
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)