Espanyol

Diego López fa el miracle

1a divisió. El porter gallec, al llindar dels 40 anys, signa una exhibició a còpia d’aturades miraculoses. RDT ha obert el marcador i ha acabat expulsat en el descompte. Iñaki Williams ha fet l’empat

Espanyol 1 Athletic Club 1

EESPANYOL:Diego López, Aleix Vidal, Sergi Gómez, Cabrera, Pedrosa, Morlanes (Dimata, 68’), Darder (David López, 90’), Melendo (Yangel Herrera, 57’), Melamed, Embarba (Vadillo, 90’), Raúl de Tomás.ATHLETIC CLUB:Unai Simón, De Marcos, Yeray, Vivian (Unai Núñez, 57’), Lekue, Vencedor (Dani García, 72’), Vesga, Nico Williams, Muniain (Raúl García, 72’), Sancet (Morcillo, 85’), Iñaki Williams (Berengure, 72’)..GOLS:1-0 (33’) RDT, de penal; 1-1 (52’) Iñaki Williams; t.ÀRBITRE:Ortiz Arias (madrileny) T.G:Yangel Herrera (74’); Berenguer (75’) i T.V: RDT (90+ 3’). .PÚBLIC:Jornada 11 del campionat de lliga. 16.196 espectadors van veure el partit en directe.

L’Espanyol ha aconseguit un meritori empat a casa davant l’Athletic Club. Els bascos han estat superiors als catalans i, de fet, han gaudit de les millors ocasions per emportar-se els tres punts. Els locals han resistit gràcies a les grans aturades de Diego López. El porter gallec, a punt de fer quaranta anys, es va fer un homenatge donant una lliçó de com s’entén el seu ofici. Aquesta nit ha deixat un catàleg d’accions impossibles sota pals. O Pulpo ha fet el seu un punt d’or que porta el seu nom.

Tot i això, els blanc-i-blaus s’ha avançat amb un gol de penal de RDT a la primera part per unes mans infantils de Vesga. L’Athletic Club ha empatat a l’inici de la represa després d’un error d’Aleix Vidal que permès a Lekue assistir perquè Iñaki Williams fes l’empat. L’Espanyol ha sabut patir i Diego López, per si no hi havia prou, ha tornat a fer una nova aturada per evitar un gol cantat de Berenguer a tres minuts del final. L’Athletic s’ha tornat cap a Bilbao sense entendre com no pot guanyar els blanc-i-blaus a domicili i és que des del 1998, els bascos saben el que és guanyar. Bruixeria o màgia, no, però avui el bruixot tenia nom de Meiga i va néixer a Paradela, Lugo, fa quaranta anys. Preguntin per Diego López. Un punt d’or per seguir sumant davant un gran rival.

L’àrbitre també s’ha convertit en protagonista en expulsar, amb vermella directe, a RDT per una suposada agressió del madrileny sobre Yeray. Una acció que ha esverat la banqueta blanc-i-blava en veure l’acció repetida per televisió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)