Espanyol

Gols, confiança i energia abans del derbi

L’Espanyol ha obtingut un triomf còmode contra el Granada (2-0) que li permet treure’s l’espina de la mala imatge a Getafe, confirmar la fortalesa a casa –13 punts de 15– i arribar amb tranquil·litat, confiança i energia al derbi del dia 20 al Camp Nou, la pròxima cita, després de l’aturada de la competició.

Li ha costat trobar el to a l’Espanyol, pressionat pel Granada. Els de Robert Moreno han sortit ben posats i han buscat estirar-se, tot i que els ha costat trobar connexions amb Luis Suárez i Jorge Molina i no han fet treballar Diego López. La primera arribada dels blanc-i-blaus ha estat una centrada d’Embarba cap a RDT, que no ha pogut orientar la rematada. Després d’uns minuts d’equilibri i ben poc suc, l’Espanyol ha anat millorant. Maximiano ha tret una rematada de cap de RDT, i en el córner posterior ho ha provat Yangel (21’). La llauna s’ha obert amb la pissarra. En un córner assajat, Darder l’ha posat a la frontal, des d’on Adri Pedrosa ha connectat una volea espectacular que ha batut el porter visitant (30’). El golàs ha animat l’Espanyol, que ja havia millorat minuts abans. Els andalusos ho han passat malament. RDT n’ha tingut una altra, a centrada de Yangel (39’). I a la tercera, el davanter no ha perdonat. Un altre golàs, perquè RDT ha fet una rematada de cap forta i col·locada cap al pal llarg, amb tota la intenció, que ha enxampat a contrapeu Maximiano (42’). El segon ha tingut també d’assistent Darder, una assegurança en la precisió.

Embarba ha tingut a prop el 3-0 al començament d’una segona meitat en què el Granada ha hagut de fer un pas endavant, amb el risc de deixar espais per als contraatacs dels locals. Yangel ha batut Maximiano, però estava en fora de joc (55’). La primera ocasió clara del Granada ha tingut una gran resposta de Diego López, que s’ha guanyat l’ovació de la graderia en treure una rematada de cap d’esquena de Jorge Molina (58’).

La pissarra ha estat a punt de donar un altre gol a l’Espanyol, però RDT ha fallat en la rematada (64’). Però els andalusos no s’han rendit, han acaparat el domini i han tingut trees ocasions claríssimes i seguides que haurien pogut complicar la vida a l’Espanyol. En la primera, la rematada de Jorge Molina s’ha estavellat al pal (74’). Després ha aparegut Diego López per treure al límit un cop de cap de Germán i, en el córner posterior, un de Montoro. La insistència dels visitants ha cessat, i a l’altre costat RDT també ha trobat la base del pal en una rematada. Ja en el temps afegit, Cabrera i Diego López han evitat un ensurt.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)