Espanyol

Vicente Moreno: “M’ha agradat la insistència de l’equip”

L’entrenador de l’Espanyol ha valorat la victòria de l’equip contra el Granada (2-0), que reforça la fortalesa de l’equip a l’RCDE Stadium.

El balanç

“Estem molt contents. Després d’un resultat negatiu, és important tallar-ho. Ara ve l’aturada i no és el mateix afrontar aquests 15 dies amb una victòria que amb un mal resultat. Era importantíssim i ho hem aconseguit. I també estem contents pels jugadors i per l’afició”

L’estratègia

“És una de les facetes en què traiem rendiment habitualment. És molt important, en qualsevol categoria. Estic content per la gent que ho gestiona de manera directa, des del cos tècnic, i pels jugadors, perquè s’hi ha de donar qualitat i sentit i ho estan fent perfectament”.

El porter i el davanter

“Tots dos són bons. I com que som un equip que busca marcar, generar, guanyar, això fa que també puguis concedir algunes ocasions. I quan passa, tens el nivell dels porters.”

El derbi

“Si dic la veritat, fins ara no hi he posat atenció. Ara volem gaudir de la victòria, i no sé si d’aquí a unes hores o dies ja el tindrem al cap. És un partit important per tots i intentarem preparar-lo per competir i guanyar-lo, com sempre. Haurem de preparar diferents plans de partit, pel que ens puguem trobar. Tenim temps, però gaudim primer d’aquesta victòria.”

Què és el que més li ha agradat?

“Era un partit complicat i estic content per com hem treballat. I m’ha agradat la insistència de l’equip. En l’ambició d’anar a buscar la porteria rival, també n’hem concedit alguna, però crec que n’hi ha hagut moltes més a favor i el resultat hauria pogut ser més ampli

Puado i Yangel

“Hem d’anar veient per quants minuts estan. Potser els hem estirat més del que teníem pactat, amb els jugadors i els metges. La sensació del moment també és important. Crec que han estat bé. Quan estiguin en plenes condicions, crec que ens donaran un plus.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)