Espanyol

Vicente Moreno: “La motivació és guanyar el partit”

Les paraules de l’entrenador de l’Espanyol en la prèvia del derbi

Vicente Moreno ha parlat aquesta tarda en la roda de premsa prèvia al derbi de demà al Camp Nou. Les seves declaracions.

Ara o mai?

“No és una cosa que ens plantegem. El moment no s’escull. Tinc clar que guanyar en aquell camp sempre és difícil. Haurem de vorejar l’excel·lència per tenir opcions per guanyar.

L’Espanyol arriba en segon pla amb el debut de Xavi

“No ens influeix en el dia a dia. Hem preparat la setmana com sempre fem. De la millor forma possible. La nostra gent té il·lusió en què guanyem el partit. Allà cadascú si ens vol posar en primer o segon pla, no és una cosa que em preocupi”

Infermeria

“Óscar Gil està descartat. La resta tenim alguns dubtosos. Hem d’esperar demà. 24 hores poden fer que un jugador pugui fer el pas”

Similar al partit contra el Madrid?

“No té res a veure el partit amb el del Madrid. Ni el rival, ni l’escenari, ni res. El partit el guanyarem si fem les coses bé competint. Quan jugues contra equips d’aquest nivell està obert al dia que tinguem uns i altres. S’han de donar una sèrie de circumstàncies per guanyar. Ens hem de preocupar en jugar el nostre partit. Intentarem provocar que el partit ens doni opció”.

Xavi i l’estil

“A nivell personal li demano el millor a partir demà passat, ell m’ha dit el mateix. No tenim un patró marcat, podem intuir pel que és l’equip, pel que son les seves idees, pel que hem vist en el seu anterior club. Ens guardem una mica el què tenim pensat, esperem encertar”.

Què significa l’Espanyol?

“Diverses persones, jugadors, han tret la paraula família. I crec que és una mica això. Estar en una ciutat com Barcelona i decidir ser d’un equip de l’Espanyol que no guanya tants títols és un sentiment especial, que va més enllà que seguir un equip de futbol”.

El Barça anirà a pressionar amunt

“Dependrà de si tenim la capacitat de saber jugar amb això, de superar-ho i d’aprofitar les opcions que ens poden donar. El partit està preparat, pensem que es donarà d’una manera i la preocupació és que ho interpretem bé i que fem les coses bé i que torbem el què ens trobem, patint, tenir la capacitat per guanyar el partit. Estem acostumats a superar dificultats”.

Mentalitat

“Sempre sortim amb la idea de guanyar el partit, però hi ha un rival al davant. Per molt que tu vulguis el partit es dona en uns espais o més a prop d’una porteria que de l’altra, encara que no vulguis. És un equip que t’obliga a patir i a saber defensar, però segur que hi haurà moments que tindrem oportunitats i hem d’aprofitar-les.

Possibilitat de superar el Barça a la classificació

“La motivació és guanyar el partit per molts motius. Els principals per l’alegria que s’emportarien els pericos i pels tres punts que ens permetrien estar en una bona situació.” No hi ha més enllà”

Els jugadors del planter en el derbi, un plus?

“Sense dubtes. És importantíssim. Un dels valors afegits que té l’Espanyol és que habitualment està format per gent de la casa que sent l’escut. Que sap el que és superar situacions difícils, competir i que té els valors de l’Espanyol. Els que venim de fora sabem el que és el derbi, però la gent de la casa, si algú té dubtes, al vestidor et posen al dia”.

Rendiment a fora

“Si haguéssim fet el mateix a fora que casa aniriem líders. I això no és fàcil. hem d’intentar mantenir el joc que fem a casa, però no és fàcil. Ho intentem Tenim el mateix plantejament que a casa, però el rival també juga. Hem d’intentar millorar els registres i intentar igualar els registres a fora.”

RDT

“Estarà molt motivat després de jugar amb la selecció. A més, crec que va fer dues actuacions molt bones, tot i que li va faltar el gol que és el que més destaca en ell. Esperem que li serveixi de motivació i que vulgui continuar anant a la selecció i perquè el citin ha de rendir en el club. Esperem que aquesta il·lusió ens en podem beneficiar.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)