Espanyol

Pedrosa: “Estem fent les coses bé i hem de pensar en positiu”

El lateral esquerre de l’Espanyol parla abans de rebre diumenge a la Real Sociedad

Adri Pedrosa ha parlat aquest migdia després de l’entrenament sobre l’actualitat de l’Espanyol, en els mitjans oficials del club. Les seves declaracions.

El partit contra la Real Sociedad al RCDE Stadium

“L’afrontem amb optimisme. És l’equip més en forma de la lliga. Tenen qualitat, juguen molt bé i és un rival molt difícil. Nosaltres però, després de l’últim partit, que no va ser el resultat que volíem, ja hem passat pàgina, preparant el següent partit i diumenge, una guerra més, que serà super dura, i esperem que amb l’afició podem treure els tres punts.”

L’afició

“A casa ens sentim fort i també és gràcies a l’afició perquè en cada partit ens animen i això fa que arribem fins al final donant-ho tot.”

Nivell de confiança personal

“Em va sortir un bon xut contra el Granada. Estic amb confiança. Gràcies també al cos tècnic que me l’està donant. Haig de seguir així, intentant donar el 100% de mi per ajudar a l’equip.”

Mentalitat de guanyar

“Hem de pensar en positiu, en fer les coses bé, com estem fent. Menys un parell de partits que potser els vam començar una mica més fluixos, crec que la resta de partits els hem disputat de tu a tu. Hem de seguir així. La Real està a un gran nivell però juguem a casa i estem forts.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)