Espanyol

Vicente Moreno: “Soc admirador de la Real i del seu entrenador”

El tècnic elogia el rival de demà a l’RCDE Stadium, en un partit que es perdran molt probablement David López i Dimata

L’entrenador de l’Espanyol, Vicente Moreno, ha valorat les possibilitats del seu equip en el partit de demà a l’RCDE Stadium contra la Real Sociedad (16.15h).

Les sensacions

“Tenim ganes que arribi el partit. Amb la nostra gent, amb ganes de tornar a guanyar. És un partit important i tenim la il·lusió de fer un bon partit per tenir possibilitats de guanyar”.

Més exigent que el del Camp Nou?

“Estem parlant d’un equip, amb números i sense números, que fins fa uns dies era líder. I amb una trajectòria, ja de la temporada passada, molt bona. Està fent les coses molt bé. És un rival amb jugadors de qualitat com qualsevol equip campió, de primer nivell, però sobretot en l’aspecte col·lectiu és el que millor fa les coses. Tot el seu treball té fruits. Fan moltes coses bé. Soc admirador de la Real i del seu entrenador. Quan fas l’estudi del rival veus que hi ha moltes coses que es fan bé.”

David López i Dimata, baixa?

“Sempre tenim jugadors que arriben al partit amb problemes. S’ha d’esperar a l’últim moment, però si no s’entrenen l’última dia, és difícil. Els que no s’han entrenat avui tenen problemes.”

La Real, després de la derrota de dijous

“Espero una Real en la línia del que fa sempre. Té jugadors de molt nivell. I si alguna cosa té aquest equip, és que en mecanismes i treball, ho fan sempre. En juguin uns o uns altres. Només han perdut un partit. Fan moltes coses bé. Valorem el rival, però la preocupació és centrar-nos en nosaltres i les coses que hem de millorar per guanyar el partit.”

L’equip contra rivals durs

“El resultat final dictamina molt. Hem fet partits bons i resultats diferents. En l’últim partit, fent el mateix, jugant deu vegades més, potser en perdries un i en guanyaries nou. No en tinc cap dubte. Però la realitat és que vam perdre. Hem de fer les coses bé però el més important és que el resultat sigui favorable.”

El guió de partit

“El plantejament sempre és anar a guanyar, veient també el rival que tenim, que et condiciona determinades coses. Intentant reforçar el que nosaltres fem, sabent que tindrem una oposició important. Esperem que passi el que tenim en ment. Nosaltres també tenim jugadors de nivell i arguments.”

Onzes sense continuïtat

“Quan guanyes molts partits se solen repetir més els onzes, però també hi ha lesions, molèsties i estats de forma. No ens podem queixar quant a lesions. Tenim una plantilla amb molt bons jugadors i crec que a final de temporada hi haurà entre 12 i 15 jugadors que juguen més que la resta. Però també és important que altres jugadors tinguin el seu moment en determinats partits. Tots tindran la seva presència.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)