Espanyol

Més enllà de RDT

Espanyol. L’estrena del migcampista Yangel Herrera, que encadena tres titularitats, impulsa un equip que troba a faltar els gols dels altres davanters

RDT és l’ànima ofensiva de l’Espanyol. Amb set dianes, l’exjugador del Rayo és l’amenaça indiscutible, però tant ell com l’equip agraeixen la col·laboració d’altres companys. I davant la sequera de la resta de davanters, bona és l’aportació de futbolistes de segona línia. “És important. És normal que el davanter sigui qui faci els gols, però necessitem l’ajuda de la resta. Hem anat tenint possibilitats per fer més gols dels que hem fet, i ens ho hem d’exigir”, explicava Vicente Moreno, després d’una victòria de molt valor contra la Real Sociedad que va tenir com a heroi un migcampista que està agafant cada cop més pes a l’equip. En el seu tercer partit seguit com a titular, un cop superada una lesió que li va impedir jugar quan va fitxar, Yangel Herrera va marcar el seu primer gol com a blanc-i-blau i va donar la victòria a l’Espanyol, que va saber patir contra la Real, va ser més efectiu i arriba fins als 20 punts.

“Estic molt content d’haver fet el primer gol, que servís per guanyar i que fos a casa, on l’afició ens empeny. Pateixen quan patim al camp, i els sentim a prop quan tenim ocasions”, reconeixia Yangel, que va aprofitar un refús de Remiro després d’un xut de RDT. El veneçolà és el vuitè futbolista de la plantilla que veu porteria aquesta temporada. Més enllà de RDT, també han marcat els defenses Sergi Gómez, Cabrera, Pedrosa i Aleix Vidal (2), i els migcampistes Nico Melamed i Manu Morlanes. L’encert de Yangel Herrera contra la Real Sociedad deixa l’Espanyol amb més gols a favor (15) que en contra (14).

REACCIONS

És normal que el davanter sigui qui faci els gols, però necessitem l’ajuda de la resta. Ens ho hem d’exigir tots
Vicente Moreno
entrenador DE L’ESPANYOL

LA XIFRA

Estic molt content d’haver fet el primer gol i a casa, on l’afició ens empeny. Els sentim a prop quan tenim ocasions
Yangel Herrera
MIGCAMPISTA DE L’ESPANYOL
8
golejadors.
Yangel s’afegeix a RDT (7), Aleix Vidal (2), Pedrosa, Cabrera, Sergi Gómez, Manu Morlanes i Melamed

Ni Puado, ni Dimata, ni Wu Lei ni Embarba

X.M.

Contra la Real Sociedad, Javi Puado va tenir a prop el gol en les dues ocasions més clares de la primera meitat, però va topar primer amb Remiro i després amb el pal. El davanter, titular els tres últims partits, no va tenir gaire bon paper el curs passat a segona (12 gols), però encara no ha marcat a primera, ni aquest curs ni el 2018/19. L’altre futbolista ofensiu dels últims onzes, Embarba, tampoc ha vist porteria. Els altres dos davanters, que solen sortir des de la banqueta, tampoc han vist porteria aquest curs. Dimata va fallar un gol cantat al Camp Nou i Wu Lei va desaprofitar un contraatac que el deixava sol diumenge.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)