Espanyol

Il·lusió contra il·lusió

Espanyol. El conjunt blanc-i-blau s’estrena en la copa, un torneig en què aspira a arribar lluny, amb la visita al Solares, un equip que milita en la categoria preferent

Solares Espanyol

SOLARES:Jony, Vasco, Raba, Gelo, Pala, Valdés, Pepo, Bada, Álex, Vity i Álvaro León.ESPANYOL:Oier, Miguelón, Sergi Gómez, Calero, Dídac, Fran Mérida, Morlanes; Nico Melamed, Melendo, Wu Lei, i Loren.ÀRBITRE:De Burgos Bengoetxea (col·legi basc).HORARI:19 h (DAZN) a La Estación (Solares).

La il·lusió serà present avui, per les dues bandes, al camp de La Estación de Solares, un municipi d’uns 4.000 habitants de Medio Cudeyo, Cantàbria. I és que aquesta tarda (a les 19 h), l’Espanyol serà visitant en aquest modest feu en la que serà la seva estrena en la copa, un torneig en què sempre diposita esperances i que ha guanyat quatre vegades (1929, 1940, 2000 i 2006). És una competició que li agrada tradicionalment. “L’apreciem i intentarem arribar com més lluny millor”, va assegurar ahir el tècnic del conjunt blanc-i-blau, Vicente Moreno. L’equip periquito vol transcendir, doncs, en la copa, però per començar, es trobarà un rival que, com ell, també està il·lusionat, d’una altra manera, el Solares, un conjunt que milita a la regional preferent de Cantàbria, la sisena categoria del futbol estatal. El conjunt càntabre espera tot un històric de la primera divisió amb la intenció de fer-la grossa i continuar somiant. “Haurem de vorejar la perfecció per passar. Serem intensos i segur que competirem”, va dir Diego Santos, el preparador del Solares, líder de la seva lliga.

Serà una festa La Estación, un camp amb un terreny de joc de dimensions reduïdes i de gespa artificial, que ha hagut d’adequar les condicions d’il·luminació en les últimes setmanes i ampliar l’aforament de 480 localitats a 2.000. “No hi ha excuses. Són circumstàncies que no són habituals, però hem de passar l’eliminatòria, trobem el que ens trobem”, va indicar Moreno. “Al rival l’hem estudiat bé. Hem invertit el mateix temps a preparar aquest partit que qualsevol altre perquè hi anem amb tot el respecte del mon”, hi va afegir el tècnic, que també va confirmar que farà rotacions. Óscar Gil, Dimata, David López i Vadillo continuaran de baixa, mentre que Diego López, Cabrera, RDT i Embarba no viatjaran i descansaran. “Intentarem fer el millor onze. Tenim una plantilla àmplia i de bons jugadors i és un bon moment perquè els que no estan jugant tant es reivindiquin i ho posin difícil a l’entrenador”, va completar.

L’AVANTMATX

Intentarem fer el millor onze. Apreciem la copa i volem arribar com més lluny millor
Vicente Moreno
ENTRENADOR DE l’ESPANYOL
Haurem de vorejar la perfecció. Serem intensos i ben segur que competirem
Diego Santos
ENTRENADOR DEL SOLARES
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)