Espanyol

Vicente Moreno: “Hem de ser optimistes i pensar en la victòria”

L’equip visitarà demà el Rayo (14h) sense Dimata, Óscar Gil, Vadillo ni David López

L’Espanyol visita demà el Rayo Vallecano (14h) amb la intenció de millorar els números com a visitant. N’ha parlat el seu tècnic, Vicente Moreno, des de la ciutat esportiva Dani Jarque.

Les sensacions

“Tenim ganes d’afrontar el partit. És un repte important i maco, i així l’afrontem. Amb ganes de guanyar-lo. Tot el que trobaríem serien coses positives, si obtenim els tres punts.”

Les baixes

“Dimata, Óscar Gil i Vadillo, a més de David López. També hi ha alguna molèstia, però la resta anirem cap a Madrid i demà acabarem de matisar.”

Dificultat a fora

“Hem de fer moltes coses bé. El Rayo està en unes circumstàncies semblants, amb uns números extraordinaris a casa, i a fora també. És motivant. La diferència de tenir unes estadístiques o altres són mínimes. És un repte important i amb aquesta idea anem. Té moltes coses positives, el partit, i hem de ser optimistes i pensar a guanyar.”

El Rayo, a la pròrroga i un dia més tard

“No, no és cap avantatge. Si mires l’onze que va jugar, segur que repetiran pocs jugadors. També en tindrem alguns nosaltres, i no passa res. No és cap excusa.”

Melendo i Morlanes van fer un bon paper. Canvis al mig del camp?

“No és aquí on ho solc dir. Nosaltres sempre mirem tots els jugadors, i futbolistes com Manu Morlanes i Melendo són bons, treballen bé i quan apareixen ofereixen bon rendiment. Tot és possible, que estiguin a l’onze o no.”

El Rayo

“Té moltes coses a destacar. És un equip molt similar a nosaltres. Té bons jugadors, de nivell, que ho estan demostrant, la temporada passada a segona i actualment a primera. I tenen molt bon entrenador. Nosaltres li donem molt valor, al que fa el Rayo, el nivell que té i la dificultat. Són molt similars a nosaltres en moltes coses.”

Els duels a segona, pel Rayo

“Ho recordo, sí. Allà hi va haver la primera derrota, en un partit igualat. I en el de casa, vam fer molt bon partit, però ens van remuntar. És un equip que fa les coses molt bé i no els pots donar cap avantatge. És una motivació més, que ens guanyessin la temporada passada. El futbol també és això. Ens agrada competir i, quan algú t’ha guanyat, el vols guanyar. Volem guanyar el Rayo per moltes coses, també per aquesta.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)