Espanyol

Vicente Moreno: “Sabíem que el partit no seria fàcil”

Les declaracions de l’entrenador de l’Espanyol després de la derrota del conjunt periquito al feu del Rayo (1-0)

Vicente Moreno ha comparegut a la sala de premsa de l’Estadio de Vallecas al final del partit que l’Espanyol ha perdut (1-0) contra el Rayo Vallecano. Les seves impressions:

Valoració del partit

“La valoració negativa perquè no hem aconseguit sumar. Per mi ha estat un partit igualat. Et quedes amb aquest tram final en què hem tingut aquestes opcions tan clares i ha estat una pena no sumar. Sabíem que el partit no seria fàcil.”

A fora sens eguanyar. Solució?

“Si no has guanyat, la solució és ficar les ocasions i no rebre gols. Empatar, guanyar o perdre... la línia és molt fina. Quan perds has d’acceptar les lectures que es fan”.

La banda esquerre rival

“El partit estava preparat i estudiat. Sabem les virtuts del Rayo. Hi ha hagut moments que han atacat més per aquella banda, però tampoc crec que hagin fet un perill exagerat. Potser ens ha faltat jugar més a prop de la seva porteria. Hi ha un rival que juga i a vegades t’obliga ell, o a vegades l’obligues tu”.

El moment d’Embarba

“No faig valoracions personals. És un jugador de la plantilla que té els seus moments bons i no tan bons com qualsevol altre jugador. Per nosaltres és un jugador important i necessitem que estigui al seu millor moment”.

Expulsió de Fran Mérida a la banqueta

“És dels que menys ha fet de tots els que estaven allà i això m’ha enganxat al costat. Amb el sidral que s’ha generat, suposo que algú havia d’anar a fora i desgraciadament ha estat un dels nostres quan la falta ens l’han fet ells. Som l’únic equip al qual li han afegit 10 minuts en un partit i estic segur que aquell dia es va jugar més que avui, que han decidit que siguin cinc minuts d’afegit. Esperem que quan sigui al revés no s’afegeixin deu i s’afegeixin cinc també.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)