Espanyol

Darder: “Volem acabar bé l’any”

Encara amb els efectes del trau al cap que es va fer a Vallecas i que va necessitar punts de sutura, Sergi Darder ha fet declaracions als mitjans del club. L’Espanyol va confirmar contra el Rayo que els números a camp contrari són molt pobres, però pensa ja en la cita de dissabte contra el Llevant (14h) a l’RCDE Stadium. “Ho preparem com sempre, com un partit importantíssim. A casa, és veritat que estem fent bé les coses, tant en sensacions com en resultats. Intentarem seguir aquesta bona ratxa i preparar el partit com sempre”, ha comentat el migcampista.

Els blanc-i-blaus volen allargar l’estat de gràcia davant la seva afició: “A casa és més fàcil. L’afició ens dona moltíssim. Els necessitem, que continuïn com fins ara. Nosaltres intentarem seguir igual a casa o millor, que sempre hi ha marge de millora, i donar-los una alegria”. Serà l’últim partit del 2021 de l’equip a l’RCDE Stadium. “Volem acabar bé l’any. Després d’un bon inici, que pujar a primera i adaptar-se sempre és complica. Les sensacions no són dolentes i a casa sobretot són bones. Intentarem acabar bé l’any”, ha sentenciat Darder.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)