Espanyol

Vicente Moreno: “És un error pensar que serà fàcil”

L’Espanyol rep demà a les 14h el Llevant, cuer i únic equip de la lliga que encara no ha guanyat

L’Espanyol rep demà a les 14h el Llevant, el cuer de la lliga i l’únic equip que encara no ha guanyat cap partit. Vicente Moreno, però, no vol que ningú es pensi que serà fàcil i ho ha deixat clar en la roda de premsa prèvia d’aquest migdia.

Les baixes

“Avui no hem entrenat amb molts jugadors. Alguns no estaven i no podran jugar demà, alres estaran per poca estona i alguns altres que és simple precaució. No detallarem per donar pistes al rival. Tindrem un onze de garanties. Óscar Gil està millor i entenc que després de l’aturada de Nadal podrà entrenar bé i aviat comptarem amb ell. Wu Lei té molèsties i avui no ha entrenat perquè demà pugui entrar a la llista de convocats.”

Partit especial

“És un equip al que li tinc molta estima perquè hi vaig jugar en l’etapa de formació i fins i tot vaig debutar en un amistós amb el primer equip. En dies així et venen aquests records i es fa especial”.

Partit trampa

“Pot portar a l’equivocació pensar que té més facilitat de la que realment té. Tindrà la dificultat que té la primera divisió, que és un club que fa les coses molt bé i compta amb grans jugadors. El futbol és capritxós i avui és l’únic equip que no ha guanyat. Hi ha hagut molts dies que estava a punt i se li ha escapat. És un equip que ens posarà les coses difícils però ens centrem en fer les coses bé nosaltres i tenir arguments per guanyar el nostre partit. Tenim aquesta ambició independentment del rival.”

Com s’afronta mentalment

“Intentem que els jugadors no tinguin al cap la ratxa que porta el Llevant, sinó el que hem de fer per guanyar. Serà un equip que vindrà amb ganes de canviar la dinàmica i pot passar qualsevol cosa.”

El Llevant que espera

“Té la dificultat aquesta de ser un entrenador nou, però ho hem de preparar així. Sempre hi h canvis que vol proposar l’entrenador però els jugadors seran els mateixos. Noves idees amb un fons igual. És un equip que surt guanyador de les transicions i té facilitat per marcar gols encara que ara li costi. Hi ha aspectes que seran similars i algunes que canviaran. Com deia abans ens centrem en el que nosaltres podem fer.”

La pressió sobre el camp

“Hi ha moments en què es necessita una cosa o una altra i moltes vegades facis el que facis el rival et pot superar, així que t’has de saber moure en tots els registres. En els últims partits hi ha moments que superem el rival en la pressió a dalt. M’agradaria mantenir-ho noranta minuts, però si fos així segurament estaríem molt més amunt en la classificació. Hem de millorar en això però saber jugar quan no ho podem fer. La idea és pressionar més, tenir pilota i generar més i a vegades es pot aconseguir i a vegades no.”

La fortalesa a casa

“Per nosaltres sempre és especial jugar a casa i ens està anant bé. No diria fora del normal però són molt bons. Sempre hi ha marge de millora i demà oportunitat de millorar aquests números i això buscarem. Serà un partit difícil i necessitarem l’empenta de l’afició. A veure si podem fer un bon partit perquè puguem tenir un bon record de l’últim partit a casa del 2021.”

La diferència a fora i a casa

“Jo no puc valorar les crítiques pels números a fora. La meva feina és millorar els resultats a casa i afora. Treballarem per aquesta ambició que ens dona veure que per poc que millorem a fora si mantenim a casa estarem amunt. Si podem millorar ho intentarem. L’experiència em diu que l’únic que podem fer és insistir.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)