Espanyol

Vicente Moreno: “No hem de pensar que encara no hem guanyat a fora”

El tècnic de l’Espanyol ha analitzat aquesta tarda el partit que els blanc-i-blaus jugaran demà al camp del Celta (21h), un dels pitjors locals de la lliga.

L’estat físic de l’equip

“Encara no fa ni 48 hores del partit de copa i encara queda un entrenament per davant. El segon dia és el que els jugadors estan més cansats però no hi hem de pensar molt. És el que hi ha i hem de jugar el partit de demà. Calero ja tenia problemes abans del partit i Melamed veurem com va l’entrenament i a veure què diu el metge”.

L’aspecte mental a domicili

“Li hem de donar naturalitat a les coses i no pensar gaire que encara no hem guanyat a fora. Estem fent una bona temporada, sempre millorable, i al final es tracta de trobar un equilibri entre el que fem a casa i a fora. A casa estem fent grans números però a fora no tant. Al final es tracta que quan acabi la temporada la suma de les dues coses ens donin per complir l’objectiu”.

Dos partits seguits a fora

“Hem de pensar en el que tenim demà que és el més important. Sempre és un moment per donar un pas endavant. Ja l’hem donat en els dos últims partits a fora i hauríem pogut sumar als camps del Barça i el Rayo. Si haguéssim sumat estaríem força amunt. Hem de fer un pas endavant però hem de fer les coses bé per intentar-ho i després tenir la sort una mica de cara que a fora no l’estem tenint”.

La copa

“Li hem de treure dramatisme perquè sembla que ens hagin eliminat. Hem passat sense jugar pròrroga i amb això ens hem de quedar. La diferència ha estat que no hem aprofitat les ocasions que hem tingut. Hem complert l’objectiu i estem contents per tenir la possibilitat de jugar la pròxima eliminatòria”.

El Celta

“A mi no em correspon dir si no estan complint les expectatives. És un equip amb jugadors molt importants i de molt nivell. D’aquesta manera es veu la dificultat d’estar per sobre d’equips amb aquest nivell. Serà un partit difícil perquè ells també veuen l’oportunitat d’acabar bé l’any. És una barreja per saber que ens ho posarà molt difícil”.

El pitjor local

“Fer comptes del que diu l’estadística és complicat. Els números són els que són però si veus els partits són detalls el que fa que els partits no caiguin de la seva banda. Ens hem d’exigir i és una qüestió de temps”.

Les vacances de Nadal

“No m’atreveixo a dir si és millor parar o no parar, però com que no depèn de nosaltres no hi hem de pensar gaire. Estem en una bona posició per aconseguir objectius i això és el que hem de tenir present. Mirar de guanyar per arribar millor a l’aturada i després preparar el que vindrà”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)