Espanyol

S'inaugura aquesta tarda el RCDE Hub

L’Espanyol inaugurarà aquesta tarda (18.30h) el RCDE Hub, el nou punt de trobada dels periquitos a Barcelona, que està ubicat al carrer Balmes número 191. “Aquest punt està a prop dels camps que hem tingut al llarg de la història. Estar al cor de Barcelona era un assumpte estratègic que ens permetrà estar més a prop dels nostres i augmentar la nostra massa social. Som un club lluitador i positiu. Ens volem acostar a molta gent que descobreixi que des de les coses més petites es pot arribar a ser molt gran. Aquest espai ens ha de permetre transmetre aquests valors”, ha comentat el director general del club José María Durán.

L’espai encara no està complert, i és que de moment s’estrenarà només el que serà la botiga. “Avui neix el RCDE Hub, que és un espai interdisciplinari. Avui inaugurem aquesta primera pota que és la botiga, que l’hem volgut accelerar perquè els periquitos puguin tenir ’oportunitat de comprar més a prop seu durant la campanya de Nadal”, ha comentat José María Durán, que ha apuntat els espais que s’han de finalitzar en els pròxims mesos. “Abans que acabi aquesta temporada volem inaugurar tres espais més. Un punt d’atenció al soci, una àgora on es puguin fer reunions i conferències i per últim un centre d’eSports.”

Per José María Durán el RCDE Hub “ha de ser un espai on els periquitos i no periquitos puguin venir i entendre què és l’Espanyol” i és una manera de fer “un pas més per créixer fora de la gespa, que també és important”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)