Espanyol

Enlloc com a casa

Espanyol. El conjunt blanc-i-blau, amb bones sensacions, torna al RCDE Stadium, on s’ha mostrat intractable darrerament, per enfrontar-se a l’Elx

L’Espanyol passa un bon moment. L’equip entrenat per Vicente Moreno va acabar l’any amb una victòria a domicili al feu del València (1-2), la primera del curs, i el va començar amb una classificació agònica per als vuitens de final de la copa en els penals al camp de la Ponferradina (1-1), i aquesta nit torna a casa un mes després. El conjunt blanc-i-blau es retrobarà, doncs, amb els seus, amb els quals s’ha mostrat intractable en la primera volta, aconseguint uns resultats formidables: 20 punts de 24, ha obtingut, ja que en els nou partits disputats al RCDE Stadium, sis han acabat amb victòria; dos, amb empat, i només un, amb derrota, i d’aquesta ja fa quatre mesos. Avui, contra l’Elx (21 h), els periquitos buscaran allargar aquestes bones sensacions. “Teníem ganes de tornar a casa. Ens hem sentit molt forts anant acompanyats de l’afició. Esperem seguir així”, va explicar Vicente Moreno en la prèvia del duel. “Podem estar satisfets de la primera volta, però sempre hi ha aspectes a millorar. Compta el que fem a partir d’ara, quan queda el millor, però el més difícil”, va indicar l’entrenador, que té segura la baixa de David López (lesió) i podria tenir també la de jugadors afectats per la covid, dels quals el club no revela la identitat.

Pel que fa al rival, amb nou entrenador des de principi de desembre, Francisco Rodríguez, està en un sot. El tècnic, que ha dirigit l’equip en quatre jornades, va sumar els tres punts el dia de l’estrena, però en les tres últimes no ha guanyat, amb dues derrotes i un empat. “L’Elx és un equip que està competint molt bé i que és molt difícil guanyar-lo. Ho està posant molt complicat als equips que l’estan guanyant. Té bons jugadors i bon entrenador. Haurem d’estar alerta”, va dir Moreno, que té la possibilitat de portar l’equip prop de les posicions europees en cas de triomf contra els il·licitans. “És el partit més important perquè és el proper. Hem de jugar, donar-ho tot i guanyar. Després farem valoracions”, va limitar-se a dir el preparador de Massanassa en aquest sentit. No s’esperen gaires novetats en l’alineació titular, que, si no hi ha imprevistos, serà pràcticament calcada a la que va sortir en la copa dimarts, amb el dubte de Loren o Embarba en la parcel·la ofensiva. La resta la formaran la base que està utilitzant Moreno en els últims enfrontaments.

L’Elx, per la seva banda, tindrà tothom disponible, excepte Diego González i Fidel Chaves (sanció), perquè ja ha recuperat tots els futbolistes que tenia amb covid. I pel que fa al seu rendiment a fora, és similar al de l’Espanyol. Si l’equip blanc-i-blau és temible com a local, l’Elx com a visitant és un desastre. Dels deu desplaçaments que ha efectuat, només ha guanyat en un, ha empatat en dos i ha recollit set derrotes. “L’Espanyol a casa té uns números fantàstics, hi ha aconseguit grans resultats. Té un entrenador que està treballant d’allò més bé, té jugadors de primer nivell i ens exigirà el màxim”, va manifestar Francisco, que es va referir al potencial del grup periquito. “Raúl de Tomás és un jugador determinant en els últims metres. Però no només és ell, també tenen Yangel Herrera, Darder, Embarba, Puado... Hem preparat el partit per contrarestar tot això, però intentarem ser valents també per aconseguir la victòria”, va concloure l’extècnic del Girona.

7 Partits guanyats 3

5 Partits empatats 7

7 Partits perduts 9

22 Gols a favor 18

22 Gols en contra 27

LA DADA

20
punts
de 24 que ha disputat al RCDE Stadium ha assolit l’Espanyol aquest curs en la lliga.

LA PRÈVIA

Teníem ganes de tornar a casa. Ens hem sentit molt forts anant acompanyats de l’afició
Vicente Moreno
ENTRENADOR DE L’ESPANYOL

POSSIBLES BAIXES

L’Espanyol a casa té uns números fantàstics, hi ha aconseguit grans resultats
Francisco Rodríguez
ENTRENADOR DE L’ELX
Els periquitos podrien continuar tenint jugadors afectats per coronavirus
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)