Espanyol

Inesperada derrota a casa

L’Espanyol no ofereix una bona versió i cau al RCDE Stadium contra l’Elx (1-2)

L’Espanyol ha tornat a perdre a casa. Feia quatre mesos que no perdia al RCDE Stadium i havia convertit del seu camp un fortí, però avui ha estat superat (1-2) per l’Elx.

No ha estat gens còmode l’equip blanc-i-blau en tit el partit. Dominador de la pilota, no ha controlat el joc, ja que no ha estat capaç d’inquietar un Elx ben endreçat a camp propi i que esperava per sortir al contraatac. A més, l’equip il·licità ha vist reforçat el seu pla, amb dues urpades de Pere Milla, que quan es duia un quart d’hora de partit ja havia posat als seus 0-2 rematant, primer (6’) una centrada de Tete Morente i, després (14’) una de Mojica. No ha sabut com fer mal l’Espanyol, fins que just abans del descans, el menys esperat, Keidi Bare, s’ha tret del barret una cua de vaca dins l’àrea i ha estat objecte de penal. RDT (45’) ha estat l’encarregat de xutar la pena màxima i retallar distàncies en un moment clau.

Tot i això, no ha reaccionat l’Espanyol en la segona part. El guió ha continuat exactament igual i tampoc l’entrada de canvis en la parcel·la ofensiva han canviat res. Dues faltes a la barrera i un xut als núvols de RDT, ha estat el bagatge en atac de l’equip dirigit per Vicente Moreno en el segon acte.