Espanyol

Vicente Moreno: “Si en dues accions els dones dos gols, és complicat”

Vicente Moreno ha valorat l’1-2 contra l’Elx, que talla l’excel·lent ratxa de l’equip blanc-i-blau com a local.

El mal començament

“Crec que hem entrat bé al partit, però en la primera pilota llarga, hi ha hagut una sèrie d’errors. Amb pocs minuts els hem donat dos gols, i això ho complica molt. Hem tingut una fase de nervis, després ens hem refet i ho hem buscat. En la segona part, ho hem fet tot per com a mínim empatar. Si en dues accions els dones dos gols, és complicat. Un dia dur.”

Què ha faltat?

“Potser una mica de contundència. Hem tingut algunes ocasions que en condicions normals han d’acabar en gol, però avui no hem tingut encert. I tot el que és haver de fer dos gols per empatar, és complicat. Estic fotut perquè hem perdut una oportunitat d’or de situar-nos en un lloc que il·lusioni i allunyar-nos molt dels equips de baix.”

Molts córners

“No hem estat fins. Normalment traiem suc a accions de pilota aturada, però avui no hem estat fins a l’hora de trobar les jugades que hem treballat durant la setmana.”

El debut de Joan Garcia i l’error en el 0-2

“En cap partit parlo de les absències. Tampoc ho faré ara. En Joan? És una pena aquesta acció que ha tingut, que no ha de passar però pot passar perquè són coses que te les donen els partits. Ha d’estar tranquil. Si eliminem aquesta acció, ha estat bé i ha donat seguretat. Són accions i accidents que desgraciadament passen. Se l’ha de felicitar pel debut a primera i donar-li el màxim suport. La responsabilitat ha de ser més meva que seva.”

Francisco, content

L’entrenador de l’Elx ha vist “20 minuts fantàstics” del seu equip, que li han permès situar el 0-2. “El penal, que com aquest n’hi ha molts, els ha posat a ells en el partit, però per sort no ens ha perjudicat”, ha comentat l’exentrenador del Girona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)