Espanyol

Vicente Moreno: “Li donem molt valor a la copa i passar a quarts ja il·lusiona”

El tècnic de l’Espanyol ha analitzat en roda de premsa el partit de demà contra el Mallorca (16h)

L’entrenador de l’Espanyol Vicente Moreno afronta els vuitens de final de la copa amb optimisme i amb ganes d’oblidar la derrota a casa contra l’Elx de dilluns. A més, serà un partit especial per ell com sempre que visita Mallorca, on hi va entrenar tres temporades.

La importància de la copa

“Tenim molta il·lusió. Li donem molt valor a la copa perquè històricament ha portat grans moments al club i no li podem donar l’esquena. El partit més important de la temporada és aquest, però un cop jugat serà el següent. Ara estem focalitzats en passar una eliminatòria com els quarts de final que ja seria il·lusionant”.

La porteria

“No tenim un porter per la copa i un per la lliga. Els utilitzem segons el que valorem en cada moment. Lògicament Diego López és qui està jugant en la lliga i en la copa hem fet servir els dos. No saps mai els canvis que hi pot haver. El més important és que tots tenen opcions de jugar.”

El rival

“El Mallorca és un equip molt fort a casa seva amb el suport de la seva afició. Ho he viscut allà com entrenador i estic segur que tindran aquesta empenta. Serà un rival que vindrà amb tot i nosaltres hem de fer el mateix i intentar fer millor partit que ells i guanyar.”

El mercat

“Com qualsevol equip sempre hi ha opcions de millorar i el club treballa en aquesta línia, però no puc pensar en els que no hi són.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)