Espanyol

Vicente Moreno: “Ens queden coses xules per fer encara”

El tècnic de l’Espanyol parla en la prèvia del partit que enfronta demà el conjunt blanc-i-blau al feu del Cadis

Vicente Moreno ha parlat aquesta tarda en roda de premsa, en la prèvia del partit que demà disputa l’Espanyol al feu del Cadis. Les seves declaracions:

Recuperar l’il·lusió

“No volem estar eliminats, però si anem pensant en això i no en tot el què tenim per davant i el què podem aconseguir ens farem més mal que una altra cosa. No dic que hàgim d’oblidar però ens hem de centrar en el partit del Cadis. Vam fer un anàlisi profund del què va passar a Mallorca i ara estem focalitzats en el partit del Cadis. El fet de guanyar farà que ens tornem il·lusionant. Ens queden coses xules per fer encara”.

Preocupació?

“Canviem molt en funció del resultat. Els dos últims resultats, en cinc dies han esta negatius, però els anteriors els vam guanyar. Contra l’Elx, crec que el normal hagués estat no perdre. Les lectures es fan molt a partir del resultat. Acceptem que això funciona així. Crec que hem fet coses molt bé durant la temporada sinó no estaríem on som a la lliga. Hem d’insisitir, seguir fent les coses bé que ens han dut on hem arribat a la lliga”.

Hi ha gent que té por del què va passar fa dos anys.

“Jo entenc a tothom però hem de ser positius. La vida ja té prous dificultats per nosaltres fer-les més difícils abans que passin. En aquesta muntanya russa a vegades ens posem en situacions que a vegades no es donen. Hem de treballar i intentar que tot el que vingui sigui bo. Hi haurà moments de dificultat i d’alegria”.

Cadis, nou entrenador

“No vaig mirar el partit en directe, però si que me’l vaig mirar per la nit quan vaig arribar a casa. Hem preparat el partit bé. M’agradaria també donar-li valor a la feina que ha fet Álvaro Cervera. I m’alegra que Sergio sigui l’entrenador, és un cos tècnic que conec i van a un club on entrarà bé. A partir del partit de demà, però. Hi ha coses diferents, que vaig veure ja en el partit. Sergio els va donar molt equilibri perquè dona importància a la faceta defensiva i ofensiva”.

Disputes defensives

“Hem de tenir clar el perfil d’equip que tenim. Som un equip que els nostres perfils son més de futbol, de qualitat, que de disputa. Hem de buscar millorar en totes les parcel·les i els partits també es guanyen en disputes, agressivitat, no només compta la qualitat”.

Jugar contra equips amb entrenador nou

“Sempre és un handicap. Cada entrenador té el seu estil i sempre hi ha connotacions diferents. No saps si apareixeran en aquest primer partit i a l’hora de preparar el partit, però coneixem als jugadors i el cos tècnic de Sergio”.

Una nova incorporació pot ser un estímul pel vestidor?

“Quan perds un partit sempre estàs enfadat, per la pura competitivitat. Estem fotuts. Però automàticament penses en el següent. A partir d’aquí, sempre és bo que en el mercat hi hagi algun tipus d’incorporació. És saludable. Sempre hi ha possibilitat de poder millorar i si es pot fer, doncs s’intentarà fer”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)