Espanyol

Rufete: “Tenim 25 fitxes i el límit ocupat ara mateix”

El director esportiu de l’Espanyol reconeix que perquè hi hagi arribades hi ha d’haver sortides

El director esportiu de l’Espanyol, ha parlat aquest migdia en roda de premsa de com afronta el mercat d’hivern el club blanc-i-blau. Les seves declaracions:

Mercat tancat?

“No ens queda límit ara. Perquè hi hagi una sortida, el jugador ha de trobar l’oportunitat. Tenim 25 fitxes, el límit ocupat i veurem què passa. En l’última setmana de mercat passen coses, els clubs es mouen més”

El fitxatge de Vilhena.

“És un jugador molt polivalent i això li dona molt a la plantilla. Un jugador del seu nivell ens pot ajudar. Ell ha posat de la seva part, el Krasnodar també ens ha ajudat i ha pogut entrar al límit”.

“Té experiència a la Champions, a l’Europa League i ens donarà rendiment immediat”.

Algú pot sortir?

“En aquests moments no hi ha cap proposta ferma per cap jugador. Hi ha interès, però de moment no. En el cas de Vadillo ha marxat perquè portava molt temps sense jugar. Si algú vol un jugador de l’Espanyol, l’altre club ha de fer un esforç i que el nostre jugador també vulgui marxar”.

Melendo

“Estem negociant i tenim molt clar que si les dues parts volen estar aquí arribarem a un acord. Si l’altra part no ho té tan clar ja veurem què passa. Tenim uns marges i uns límits però nosaltres hem presentat una oferta i això és perquè volem que continuï aquí”.

Pedrosa

“Ens està donant un rendiment molt bo i esperem que es quedi. Ho intentarem però hi ha dues parts sempre que ha de valorar si vol continuar. Nosaltres creiem que està creixent a l’Espanyol”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)