Espanyol

L’Espanyol supera l’Alavés i jugarà els setzens de la copa (2-0)

Copa. Un gol de Manu Lareo i un en pròpia d’Ohale donen la classificació a les blanc-i-blaves

L’Espanyol continua avançant en la copa. Les blanc-i-blaves han superat aquesta tarda l’Alavés (2-0) i aconseguit el bitllet pels setzens de final, en què s’enfrontaran a casa a un equip de primera divisió –dels que el curs passat van acabar en les últimes posicions o els recent ascendits, ja que els vuit primers, entre ells el Barça, no comencen a competir fins els vuitens.

Les de Rubén Casado han controlat el partit des dels primers minuts i s’han avançat amb un gol de Manu Lareo, que ha rematat al fons de la porteria un córner servit per Maya (32’). L’Espanyol ha acabat d’encarrilar la classificació en l’inici de la segona part, quan Ohale s’ha marcat en pròpia porteria quan intentava refusar una passada de la mort de Manu Larea, gran protagonista del partit (2-0, 51’). Amb dos gols d’avantatge l’Espanyol ha cedit més la iniciativa a l’Alavés, que ha tingut bones ocasions per acostar-se en el marcador però no ha estat encertat.