Espanyol

Diego López: “Fem errors que costen gols, hem de ser més exigents en això”

Diego López ha reconegut que l’Espanyol està cometent masses errades en defensa i que aquestes els estan costant gols i punts. Tot i això, no creu que s’hagi de caure en l’alarmisme sinó en recuperar la consistència dels primers partits de la temporada. “És cert que estem encaixant molts més gols que en el primer tram de la temporada. Es cometen errors que costen gols i en això hem de ser molt més exigents. Hi ha d’haver més concentració i feina per resoldre aquestes situacions. Els partits es decideixen a les àrees per mínims detalls i cal buscar que aquests detalls t’afavoreixin”, ha dit.

El capità blanc i blau està segur que sortiran d’aquest petit sotrac de resultats en el que estan immersos. “És una mala ratxa, com les que travessen tots els equips. Malauradament, nosaltres ja tenim experiència en aquestes situacions i afrontem el proper partit amb l’exigència de trobar el camí de la victòria i que l’equip es trobi millor”. Diego López també ha parlat del seu futur i confia que aquesta no serà la seva última temporada en l’Espanyol, tot i admetre que cada cop falten menys anys per la retirada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)