Espanyol

Vicente Moreno: “Després de guanyar, el què toca és tornar a guanyar”

Vicente Moreno ha comparegut aquest migdia en roda de premsa, en la prèvia del partit que l’Espanyol juga dissabte (14 h) al feu del Llevant. Les seves declaracions:

El Llevant

“El nivell que té actualment el Llevant no té a veure amb la classificació i el nivell de la seva plantilla tampoc. Se’ns fa estrany veure’ls en aquesta situació. Té bons jugadors, han tingut i tenen bons entrenadors. El futbol és capritxós i a vegades entres en dinàmiques de les quals és molt difícil sortir. En la primera volta vam haver de marcar quatre gols per guanyar i això no és fàcil. Després de guanyar l’últim partit, com deia Luis Aragonés, hem de tornar a guanyar. Sabem que serà difícil i que el rival vol el mateix que nosaltres”.

Guanyar a fora de casa

“Intentem fer el mateix que fem a casa. Però el rival, normalment treu més punts a casa que a fora de casa. Dit això, ens agradaria treure més punts. Necessitem guanyar per tenir una estadística bona a fora, com la tenim a casa. Contra el Llevant és un camp difícil, contra un rival que està en un bon moment”.

Plantejament contra el Llevant

“L’altre dia es va fer un partit molt seriós. Vam estar bé en totes les facetes del joc. Va ser una victòria merescuda. El rival és diferent. Tenen un dibuix semblant, no igual, treballen de forma diferent. Cada rival et demana unes coses, però sempre partim d’una base i la base que necessitem és la que vam utilitzar l’altre dia contra el Getafe”.

Perquè costa guanyar crèdit i costa tan poc perdre’l?

“En el futbol i en la vida. El què costa guanyar, en un dia ho pots perdre en un mal dia. És l’exigència que ens hem de posar. Em consta que ens acompanyaran, no sé el número però agrair a l’afició que vinguin a València. Els volem agradar. Això és el què volem, ens preocupa. Juguem per a l’afició i ens agradaria que estiguessin sempre contents”.

Els lesionats

“Pràcticament, traient a Gori, han entrenat tots. Sempre hi ha jugadors que van amb alguna molèstia. Hem de parlar amb metges. És possible dels que alguns han entrenat no hi puguin ser. Anem recuperant a tothom”.

El Llevant se la juga. És un handicap?

“Nosaltres també tenim la necessitat. Volem guanyar partits, sumar punts per assegurar la continuitat a primera divisió. No ens oblidem d’on venim. Tenim la mateixa necessitat que ells”

Equip bipolar

“Veníem en una línia jugant contra rivals com Athletic, Barça, Sevilla, Vila-real... has de mirar la dificultat del rival que tens al davant. Esborraria el partit del Vila-real, amb totes les meves ganes, però la resta hi ha coses més positives que negatives. Hem de seguir en la línia que estavem. I no és fàcil. El Llevant estan fent les coses bé últimament. Té una bona plantilla, ha tingut i té bons entrenadors. Està en un moment difícil”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)