Espanyol

La lliga no ha acabat

Espanyol. Amb part de la massa social descontenta amb Vicente Moreno i Rufete, l’equip, nedant ja entre dues aigües, afronta els últims cinc partits del curs. El pròxim rival, el Madrid

Després “del pitjor partit des que soc al club”, en paraules de Vicente Moreno, l’Espanyol intenta mirar endavant. El context, però, és complicat ara mateix, amb part de la massa social blanc-i-blava descontenta amb ell mateix i també amb el director esportiu, Rufete, cosa que va quedar palesa després de la derrota (0-1) contra el Rayo a l’RCDE Stadium. “És una llàstima perquè durant l’any hem fet moltes coses bé i partits com aquest fan mal. L’enuig de la gent és lògic”, va explicar el tècnic.

A més, l’equip, que tot i no estar encara matemàticament salvat és a nou punts dels llocs de descens i no sembla que la continuïtat en la categoria hagi de perillar, ha quedat nedant entre dues aigües, ja que la lluita per Europa és ja impossible, a 16 punts, quan en queden 15 per disputar-se. “Queden cinc partits i hem de seguir”, va manifestar un dels capitans, Diego López, després de la desfeta. El pròxim rival, però, és de màxima dificultat, el Real Madrid, el líder del campionat, al Santiago Bernabéu la setmana vinent, dissabte (16.15 h). “Esperem que això ens serveixi per fer tot el que estigui a les nostres mans en el proper partit. Només així tindrem possibilitats de guanyar. Hem de donar el millor de nosaltres perquè és un gran equip”, va indicar Moreno, que no ha aconseguit tampoc fer enlairar el grup a domicili, en què només ha sumat 8 punts de 48 de disputats en tota la lliga. “Hem fet bons partits també fora de casa però els resultats no han acompanyat. Fa ben poc, tant contra la Real Sociedad com contra l’Atlético, vam estar a punt de sumar”, va expressar Fernando Calero. “Volem aconseguir els tres punts, no importa el rival”, va completar el central. “Ho hem de seguir intentant, contra el líder, en un gran escenari i hem de deixar-hi la pell”, va manifestar Diego López. “Esperem aconseguir molts més punts en el proper partit contra el Madrid i els que vindran”, va assegurar el porter. Contra el conjunt blanc, en la primera volta, l’equip blanc-i-blau es va imposar (2-1) amb dianes d’RDT i Aleix Vidal en una gran actuació. L’Osasuna, l’Alavés, el València i el Granada seran els següents rivals.

J. 34. Madrid-Espanyol
30/4 (16.15 h)
J. 35. Espanyol-Osasuna
8/5 (18.30 h)
J. 36. Alavés-Espanyol
11/05 (19 h)
J. 37. Espanyol-València
Horari per determinar
J. 38. Granada-Espanyol
Horari per determinar
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)