Espanyol

Luis Blanco: “Acabar d’una manera competitiva ha estat molt important”

L’entrenador de l’Espanyol, Luis Blanco, ha comparegut en roda de premsa després de l’empat contra el Granada (0-0). Aquestes han estat les seves declaracions.

El partit

“Hem vingut a competir, a guanyar el partit independentment de la situació de l’equip rival. Nosaltres buscàvem puntuar, guanyar i anar-nos-en amb bones sensacions. Crec que l’equip ho ha transmès. Ha faltat tenir més eficàcia i tenir més claredat en els últims metres, però sortim contents per la imatge que hem mostrat i perquè l’equip ha mostrat una versió competitiva. Acabar d’una manera competitiva crec que ha estat molt important”.

Versió mostrada al terreny de joc

“Estic content perquè coses que hem treballat durant la setmana l’hem dut a la pràctica. Hem fet patir al Granada sense pilota, que al final era una de les coses que creiem que ens podria ajudar a guanyar el partit i surto content. Estàvem més alliberats que l’equip rival. Ha estat un pla de partit que ha sortit bé, però que podria haver sortit millor si haguéssim guanyat, que és el que volíem”.

Partícip del descens del Granada

“Mai havia estat partícip d’un descens. M’he trobat una rebuda per part dels aficionats del Granada amb una energia molt bonica. Aquest ambient és agradable i, fins i tot, et motiva, però mai havia estat en aquesta situació. Em sap greu pel Granada i per la seva afició. Però hem volgut ser honestos i sortir a guanyar”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)