Espanyol

Final de temporada amarg

Espanyol. Els blanc-i-blaus empaten contra el Granada, i acaben el curs amb un balanç de set jornades consecutives sense guanyar

Granada 0 Espanyol 0

GRANADA:Maximiano, Escudero, L. Milla (Yan Eteki, 33’), L. Suárez (Uzuni, 61’), A. Puertas, Víctor Díaz, Quini, Petrovic (Bacca, 85’), Domingos, Molina, Collado (Germán, 85’).ESPANYOL:Diego López, Aleix, S. Gómez, David López (Calero, 88’), Cabrera, Herrera, S. Darder, Embarba (Wu Lei, 73’), Vilhena (Dídac, 88’), Nico M. (Melendo, 73’), Puado (Koleosho, 90’).GOLS:Cap.ÀRBITRE:Hernández Hernández.T.G.:Escudero.PÚBLIC:19.336 espectadors a l’estadi Nuevo Los Cármenes.

L’Espanyol ha acabat la temporada sense aixecar el cap. Ahir va empatar contra un Granada que es jugava la vida en aquest partit. Precisament, aquest resultat va perjudicar els interessos del conjunt dirigit per Aitor Karanka, ja que les victòries del Mallorca i el Cadis en els seus respectius partits el van enviar a segona divisió. Els blanc-i-blaus van mostrar una versió competitiva, sobretot en la segona part, però els van faltar arguments en l’aspecte ofensiu. Darder va ser el que més ho va intentar, però van notar molt l’absència del seu màxim golejador per sanció, RDT.

En els primers minuts, l’equip de Luis Blanco es va veure atropellat per un Granada que va sortir amb molta més intensitat i abocat a l’atac. En només tres minuts, els locals en van tenir dues de claríssimes, amb Luis Suárez i Puertas com a protagonistes. En canvi, els periquitos no van arribar amb perill fins al minut 35, quan Embarba, amb un xut potent, va obligar Maximiano a intervenir de manera providencial. En la represa, el Granada va sortir amb molts dubtes i nerviosisme, i els visitants ho van aprofitar per millorar el seu joc. Tot i així, l’ocasió més clara va tornar a ser per al Granada, amb un penal per mans dins de l’àrea. Jorge Molina va perdonar i va desaprofitar l’ocasió per mantenir-se a primera.

ELS VESTIDORS

Ens ha faltat tenir més eficàcia i claredat en els metres finals, però marxem contents per la imatge que hem mostrat
Em sap greu pel Granada i la seva afició, però hem volgut ser honestos i sortir a guanyar
Luis Blanco
ENTRENADOR DE L’ESPANYOL
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)