Espanyol

Oliván, primer reforç

Espanyol. El lateral esquerre va confirmar el seu fitxatge en zona mixta després de la victòria per 6 a 0 de Catalunya sobre Jamaica a Montilivi

A falta de l’anunci oficial per part de l’Espanyol, el jugador Brian Oliván va confirmar en acabar l’amistós entre les seleccions de Catalunya i Jamaica que la propera temporada vestirà de blanc-i-blau.

L’afirmació la va recollir el canal de twitch Jijantes FC en una conversa en zona mixta amb protagonistes del partit on hi era el periquito Sergi Gómez, qui li va donar la benvinguda en directe en conèixer la notícia.

Va ser una resposta sobtada, però no pas inesperada i és que fa mesos que circulaven rumors que el defensa tenia un principi d’acord amb l’entitat blanc-i-blava, un cop decidida la seva marxa del Mallorca.

El barceloní va recalar al club balear l’any 2020 quan els bermellons militaven a segona divisió. Aquesta temporada a primera ha disputat 28 partits, la majoria com a titular i ha sigut figura clau per a la permanència.

Brian Oliván, de 28 anys, és lateral esquerre, tot i que també pot jugar com a central, i arriba per ocupar la vacant que deixarà Dídac Vilà. La seva carrera futbolística va començar a la Masia blaugrana on va jugar fins a juvenil A.

A falta de saber els detalls del nou contracte, l’Espanyol pot celebrar que el jugador arriba amb la carta de llibertat i s’estalvia haver de pagar un traspàs en un mercat que promet ser mogut pels periquitos, ja que es troben immersos en una profunda reestructuració de l’equip.

Pol Lozano, centrat en el Girona

El migcampista, cedit per l’Espanyol al Girona, no pensa en clau blanc-i-blava encara. I és que el conjunt gironí, en què n’és una peça important, s’està jugant el curs i diumenge, amb un empat al feu del Burgos es classificaria pel play-off. “No he parlat amb l’Espanyol. Estic centrat 100% en el partit de diumenge i no penso en l’any que ve”, va dir ahir en roda de premsa el jugador de 22 anys, content amb com li ha anat tot plegat: “Necessitava minuts, jugar i confiança i ho he tingut.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)