Espanyol

Víctor Gómez, al Braga cedit amb opció de compra

L’Espanyol cedeix el lateral de 22 anys per tercera temporada consecutiva

Víctor Gómez jugarà la propera temporada a la primera divisió portuguesa amb l’Sporting de Braga, amb qui també disputarà l’Europa League. Ja era un secret a veus des de fa dies i el lateral de l’Espanyol finalment torna a fer les maletes perquè no té lloc al primer equip. El defensa, de 22 anys, arriba a Braga en qualitat de cedit, però aquesta vegada amb una clàusula d’opció de compra a canvi de dos milions d’euros, i és que el d’Olesa de Montserrat té contracte amb l’Espanyol fins al juny del 2025.

És la tercera cessió consecutiva per a Víctor Gómez, que després de formar-se a les categories inferiors de l’Espanyol i d’arribar al primer equip, amb qui ha disputat un total de 19 partits a primera divisió, s’ha hagut de guanyar les garrofes a 2a divisió A els dos últims cursos amb les cessions al Mirandés i al Màlaga, on sempre ha estat un titular indiscutible. Amb el conjunt andalús el curs passat, de fet, va disputar 35 partits, 33 d’ells com a titular. Amb la clàusula d’opció de compra, però, aquesta vegada podria ser la cessió definitiva i el barceloní podria no tornar al club en què va créixer.

Amb l’arribada de Víctor Gómez l’Sporting de Braga reforça la posició del lateral dret, on aquesta temporada hi ha jugat el brasiler cedit pel Manchester City Yan Couto, que tenia l’opció de continuar al club portuguès però que ara també obre més la possibilitat de tornar al Girona, on ja hi va jugar el curs 2020/21 a 2a divisió A.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)